Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Publireportages»BONA en DUURZAAMHEID (“SUSTAINABILITY”): EEN BEDRIJFSCULTUUR
vrijdag, 24 februari 2023 14:00

BONA en DUURZAAMHEID (“SUSTAINABILITY”): EEN BEDRIJFSCULTUUR

Bij Bona zien we het als onze verantwoordelijkheid beter te handelen en beter te zijn in alles wat we doen. Duurzaamheid vormt de kern van onze organisatie en is al in onze bedrijfscultuur geïntegreerd sinds 1919.

Wat we geleerd hebben op basis van 100 jaar inzet ten aanzien van duurzame praktijken, dan is het wel dat duurzaamheid altijd in ontwikkeling is. Ontwikkelingen in technologie, nieuwe innovaties en culturele verschuivingen zijn van invloed op de manier waarop we een betere wereld creëren. Onze duurzaamheidsreis is afgestemd op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en is gericht op het wereldwijd leveren van betere producten en betere praktijken op het gebied van huis, gezondheid en menselijkheid.

ONZE THUIS, zoals Bona het ziet

De verantwoordelijkheid die Bona voelt voor het milieu is de basis voor alles wat we doen. Wij kopen onze grondstoffen zelf in om er zeker van te zijn dat de chemische samenstelling van onze producten aan de strengste normen voldoet. Het Bona System is een veilige en effectieve manier van renoveren die het vervangen van materialen in gebouwen overbodig maakt. Onze innovatie- en R&D-teams doen continu onderzoek naar nieuwe manieren om materialen en producten te ontwikkelen die effectief en duurzaam zijn. En de Bona faciliteiten worden continu doorontwikkeld met nul procent afval binnen alle Bona vestigingen als doelstelling. We zijn er nog niet, maar toch hebben we het creëren van een beter huis voor ons allemaal als missie geformuleerd.

BONA geeft prioriteit aan GEZONDHEID

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is betere producten en systemen te ontwikkelen die de impact tot een minimum beperken. Zo wisten we als eerste binnen de sector een watergedragen parketlak voor hardhouten vloeren te ontwikkelen. Van stofopvangsystemen tot intelligente inkoop van grondstoffen. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onszelf te verbeteren.

We doen er alles aan om niet alleen te voldoen aan de internationale normen op gebied van veiligheid, gezondheid en het milieu, maar deze ook te overtreffen.
Aan de hand van onze wereldwijde referentieteams van onderzoekers, distributeurs en vloerspecialisten worden al onze oplossingen op de proef gesteld, zodat wij kunnen garanderen dat ze voldoen aan de hoogste normen. We zijn er trots op dat al onze productiefaciliteiten ISO 14001 gecertificeerd zijn.

BONA gelooft in de KRACHT van MENSEN

Bij Bona gaat onze inzet ten aanzien van menselijkheid verder dan alleen ‘teruggeven’. We zien het als ‘doorgeven’ – investeren in een gelukkig en gezond bestaan voor iedereen. Van op de gemeenschap gerichte projecten zoals het renoveren van een buurtcentrum tot wereldwijde initiatieven om honger te bestrijden, Bona doet haar uiterste best een verschil te maken in de wereld.
BRON: bona.com  

Bona nv – Leuvensesteenweg 542 C3 – 1930 Zaventem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bona.com – Facebook: Bona Professional Belgium