Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English

Nieuws

Renzo Borgonovo Srl heeft zijn machines voor het warm embosseren geoptimaliseerd via het nieuwe, volledig via elektrische lampen aangestuurde verwarmingssysteem.

Een nieuw gamma ‘DEUX ANS D’AGE’ (‘TWEE JAAR OUD’) werd u voorgesteld in een tiental verouderde, verzaagde en Vieux de France-afwerkingen, zowel in samengesteld als massief parket.

We ontwikkelden een nieuw parketgamma met afwerkingen die er net zo uitzien als waren ze twee jaar onder het licht geplaatst.

De Floorwash F35 is een schrobmachine / reinigingstoestel met een unieke mechanische water recuperatie, ideaal voor zowel het wekelijks als jaarlijks intensief diepte reinigen van parketvloeren en houten terrassen.

Tijdens Domotex 2020 stelde Novowood zijn nieuwe product SKIN PRO voor. Dit speciale profiel is special ontworpen voor gebruik bij projecten en stelt de architecten in staat het uiteindelijke effect van de bekleding te kiezen, waarbij verschillende stukken muur gecombineerd worden en er een esthetisch effect volledig op maat ontstaat.

Met de merken Krügers en HKS Manufaktur DELUXE gaat Bas Baltussen, het Duitse HKS 1835 vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.

De redactie van het gespecialiseerde magazine “Holzdesign” heeft FN Neuhofer uitgeroepen tot “Onderneming van het jaar 2020” in de categorie van de leveranciers.

Miva bereidt zich voor om haar sterke positie op de Belgische markt verder te optimaliseren en haar stijgende internationale aandeel sterk uit te breiden. Het bedrijf sloot hiervoor een overeenkomst met VG machines, voor de aankoop van een 4 tal 6-kops borstelmachines met dwarszaagunit.

Parijzenaar Nicolas Andres (51) voegt zich bij HKS-team

Nicolas werkt al 20 jaar lang in de vloerbekleding en heeft flink wat ervaring opgedaan om de producten te kunnen voorstellen en aan te bevelen bij interieurarchitecten en voorschrijvers.

Voorstelling van Christoph Bieringer – verkoopverantwoordelijke in België, Luxemburg en Frankrijk voor Futura Floors GmbH.

Bij Futura Floors GmbH werken we er hard aan om het welzijn en de harmonie in de hele wereld te verhogen. We streven ernaar deze concepten in te werken in uw leefruimtes en te streven naar het ter beschikking stellen van mooie vloeren.

EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau, Elzas (Frankrijk). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector.

AKZENT – natuurlijk compleet programma voor houten oppervlakken

Met de introductie van de AKZENT-productlijn heeft STAUF haar productassortiment voor oppervlakken geherstructureerd.

DE ULTIEME ONZICHTBARE AFWERKING

Als trendsetter in onzichtbare afwerkingen heeft Ciranova in open innovatie met DSM het Ciranova Plus-assortiment ontwikkeld. De nieuwe producten zijn OCULTO PLUS, ECOFIX PLUS en WOODLOOK PLUS.

Het familiebedrijf INPA parket uit Bergen Op Zoom streeft naar het verstevigen van hun positie op de Belgische markt.

INPA parket, wereldspeler met eigen bos van 30.000 Ha en productiefaciliteiten in Bolivië en Paraguay, staat garant voor kwaliteit en service.

RIGO Verffabriek maakt een vliegende start in 2020 met de komst van een aantal fijne, nieuwe collega vakmensen. Al je vragen over SKYLT, STEP en ROYL kun je vanaf nu ook stellen aan Ivar Otten. En wil je meer weten over een (geplaatste) bestelling? Neem gerust contact op met Susanne Kuchmetzki. Met trots stellen we Ivar en Susanne kort aan je voor.

Pagina 1 van 45