Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English

Beursoverzicht

Een overzicht van de belangrijkste vakbeurzen.

15-18.11.2023

Work for progress

Work for progress is de claim die ME heeft gekozen om de toekomstvisie van de sector weer te geven, waarbij is gekozen voor kleuren en visuals die onmiddellijk verwijzen naar het thema duurzaamheid. "Werk in uitvoering" is een universeel erkende terminologie die elk project in ontwikkeling aanduidt. Met een dubbele interpretatie gaan we van Werk in Uitvoering (met verwijzing naar de wereld van design en bouwwerven) naar Werk voor Vooruitgang. Het logo wordt gevormd door de som van elementen die samenkomen om leven te geven aan een gemeenschap, aan een bredere realiteit die leidt tot de groei en vooruitgang van individuen en gemeenschappen.

11-14.01.2024

DOMOTEX Events Worldwide
One Brand takes you around the World

DOMOTEX is een uniek platform dat de wereldwijde tapijt- en vloerbedekkingsindustrie samenbrengt op verschillende locaties over de hele wereld. De beurs is ongeëvenaard in zijn vermogen om aanbieders te helpen hun nieuwste producten te presenteren en op de markt te brengen bij zorgvuldig gerichte kopersgroepen in 's werelds meest veelbelovende markten.

19-22.03.2024

HOLZ-HANDWERK in Nürnberg, de Europese vakbeurs voor machinetechniek, apparatuur en toebehoren voor het houtambacht, richt zich op het bewerken en verwerken van het levende materiaal hout. Hier vindt u de nieuwste trends en innovaties voor de sector houtbewerking & houtverwerking - van zaag- en slijpmachines tot houtbewerkingsmachines of afzuiginstallaties.

Daarmee is HOLZ-HANDWERK één van de belangrijkste evenementen voor timmerlieden en meubelmakers in de Europese regio.
In combinatie met de FENSTERBAU FRONTALE biedt de HOLZ-HANDWERK een indrukwekkende verscheidenheid aan exposanten, producten en klanten, wat de beurs tot een echt branchehoogtepunt maakt!

30.09 - 03.10.2024

Welcome to the Batimat Show. Now, be YOU.

Bij RX's Batimat Show hoort iedereen erbij. Wij cultiveren een cultuur van inclusie op al onze evenementen, waar juist de dingen die ieder van ons uniek maken worden gevierd. Onze exposanten, bezoekers, partners en collega's zijn mensen met de meest uiteenlopende achtergronden, die onze shows sterker maken en onze gezamenlijke ervaring rijker. Now, be YOU.