Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English

Beursoverzicht

Een overzicht van de belangrijkste vakbeurzen.

17-22.04.2023

World's Leading Trade Fair for Architecture, Materials, Systems

De BAU, de wereldwijd toonaangevende beurs voor architectuur, materialen en systemen, vindt tweejaarlijks plaats. Iedereen die internationaal betrokken is bij het plannen, bouwen en ontwerpen van gebouwen komt hier samen: architecten, planners, investeerders, vertegenwoordigers van de industriële en commerciële sector, de bouwsector, enz. BAU bundelt knowhow uit alle branches op een hoog internationaal niveau. Het bevordert een concrete uitwisseling van ideeën en informatie, fungeert als tussenpersoon en maakt synergieën mogelijk. BAU is altijd de perfecte plaats geweest voor investeringsbeslissingen. Het maakt het voor exposanten mogelijk om nieuwe, internationale markten te betreden en geeft alle bezoekers toegang tot echte, praktijkgerichte toekomstperspectieven en duurzame meerwaarde.

15-19.05.2023

LIGNA - The World of Woodworking

LIGNA is niet alleen de plek om innovaties te ontdekken, deals te sluiten en netwerken op te bouwen. Naast de pure beurs heeft de beurs tal van speciale formats te bieden voor het hele spectrum van de houtbewerkings- en houtverwerkende industrie. Hier vindt u alle feiten die één ding nog duidelijker maken: deelname is een absolute "must"!

22-25.05.2023

Voorbereidingen Flanders Flooring Days 2023 op volle snelheid: 4 nieuwe showrooms én editie 2024 belooft nog groter en beter te worden.

26-28.07.2023

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR is de toonaangevende vloerenbeurs in de Aziatisch-Pacifische regio en de op één na grootste vloerenbeurs wereldwijd. Als onderdeel van het DOMOTEX-handels evenementportfolio heeft de 23e editie zich gevestigd als het belangrijkste zakelijke platform voor de wereldwijde vloerenindustrie.

15-18.11.2023

Work for progress

Work for progress is de claim die ME heeft gekozen om de toekomstvisie van de sector weer te geven, waarbij is gekozen voor kleuren en visuals die onmiddellijk verwijzen naar het thema duurzaamheid. "Werk in uitvoering" is een universeel erkende terminologie die elk project in ontwikkeling aanduidt. Met een dubbele interpretatie gaan we van Werk in Uitvoering (met verwijzing naar de wereld van design en bouwwerven) naar Werk voor Vooruitgang. Het logo wordt gevormd door de som van elementen die samenkomen om leven te geven aan een gemeenschap, aan een bredere realiteit die leidt tot de groei en vooruitgang van individuen en gemeenschappen.

11-14.01.2024

DOMOTEX Events Worldwide
One Brand takes you around the World

DOMOTEX is een uniek platform dat de wereldwijde tapijt- en vloerbedekkingsindustrie samenbrengt op verschillende locaties over de hele wereld. De beurs is ongeëvenaard in zijn vermogen om aanbieders te helpen hun nieuwste producten te presenteren en op de markt te brengen bij zorgvuldig gerichte kopersgroepen in 's werelds meest veelbelovende markten.

19-22.03.2024

HOLZ-HANDWERK in Nürnberg, de Europese vakbeurs voor machinetechniek, apparatuur en toebehoren voor het houtambacht, richt zich op het bewerken en verwerken van het levende materiaal hout. Hier vindt u de nieuwste trends en innovaties voor de sector houtbewerking & houtverwerking - van zaag- en slijpmachines tot houtbewerkingsmachines of afzuiginstallaties.

Daarmee is HOLZ-HANDWERK één van de belangrijkste evenementen voor timmerlieden en meubelmakers in de Europese regio.
In combinatie met de FENSTERBAU FRONTALE biedt de HOLZ-HANDWERK een indrukwekkende verscheidenheid aan exposanten, producten en klanten, wat de beurs tot een echt branchehoogtepunt maakt!

30.09 - 03.10.2024

Welcome to the Batimat Show. Now, be YOU.

Bij RX's Batimat Show hoort iedereen erbij. Wij cultiveren een cultuur van inclusie op al onze evenementen, waar juist de dingen die ieder van ons uniek maken worden gevierd. Onze exposanten, bezoekers, partners en collega's zijn mensen met de meest uiteenlopende achtergronden, die onze shows sterker maken en onze gezamenlijke ervaring rijker. Now, be YOU.