Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Parador treedt toe tot het VN Global Compact
donderdag, 17 oktober 2024 15:06

Parador treedt toe tot het VN Global Compact

Duurzaamheid als integraal bestanddeel van de bedrijfscultuur

Parador geeft het voorbeeld voor een langdurig engagement voor meer duurzaamheid en treedt toe tot het Global Compact van de Verenigde Naties. Duurzaamheid is een belangrijk thema, dat Parador sinds vele jaren in de onderneming verankerd heeft en dat de vloerbedekkingsproducent door een brede waaier van maatregelen in zijn corebusiness implementeert. Parador is nu toegetreden tot het Global Compact van de Verenigde Naties als verder teken van zijn langetermijn-engagement voor meer duurzaamheid.

Het engagement van Parador om doordachte en zorgvuldige beslissingen te nemen over de omgang met onze mooie planeet is echt. Het is een ethiek die ons zal leiden in alles wat we doen - van het productdesign tot onze betrokkenheid bij de gemeenschap en verder. De aansluiting bij het Global Compact van de Verenigde Naties en hun basisprincipes zijn een verdere stap naar het realiseren van deze idealen”, zegt CEO Neel Bradham en bevestigt opnieuw het engagement voor meer duurzaamheid en de VN-principes.

Over Parador
Parador is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieurinrichting. Het is ontstaan uit passie en de wens om buitengewone ruimtes duurzaam in te richten.
De onderneming die in 1977 is opgericht, heeft zichzelf het doel gesteld haar klanten in alle productdomeinen de hoogste kwaliteit te bieden. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en Europese productie. Onze knowhow hebben we van generatie op generatie doorgegeven. Op die manier ontstaan innovatieve ontwerpen die onze klanten inspireren en hun interieuren verfraaien.