Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»De charme van desserts vertaald naar nieuwe vloerdecoren van Douwes Dekker!
vrijdag, 27 oktober 2023 11:11

De charme van desserts vertaald naar nieuwe vloerdecoren van Douwes Dekker!

PPC (Plinten & Profielen Centrale) presenteert vol trots de Douwes Dekker Toetjescollectie, een unieke vloerenserie geïnspireerd op de verfijnde wereld van desserts.

De Toetjescollectie is geïnspireerd op geliefde desserts met de namen Panna cotta, Tiramisu, Crème brûlée en Cheesecake. Deze namen staan nu symbool voor 20 nieuwe vloerontwerpen, onderverdeeld in 4 decoren en 3 kenmerkende patronen: de sierlijke Hongaarse punt, tijdloze visgraat en opvallende brede planken.

De PVC-vloeren uit de Toetjescollectie zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook een prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. De vloeren zijn niet alleen geschikt voor vloerverwarming, maar zijn door hun 4-zijdige minivellingkant en robuuste 0,55 mm dikke slijtlaag ook uiterst duurzaam.

Leg de vloer door op de trap
Bijzonder aan deze lancering is de mogelijkheid tot traprenovatie in dezelfde decoren. De speciale Douwes Dekker trapplaten maken het renoveren van een trap niet alleen eenvoudig maar garanderen ook een naadloze en uniforme uitstraling. Deze platen zijn 100% waterbestendig, hebben ruime afmetingen van 45,7 x 152,4 cm, passen op vrijwel elke trap en zijn eenvoudig te installeren. Met de 4 nieuwe, trendy kleuren heeft Douwes Dekker nu naast de bestaande kleuren een uitgebreid assortiment voor traprenovatie.

Bekijk de vloer in een (eigen) ruimte
Om klanten te helpen hun perfecte keuze te maken, zijn alle monsterborden voorzien van een QR-code die rechtstreeks leidt naar de Roomdesigner. Deze online tool biedt een interactieve ervaring waarbij klanten eenvoudig een foto van hun ruimte kunnen uploaden en de gewenste Douwes Dekker vloer digitaal kunnen projecteren. Klanten kunnen verschillende vloeren vergelijken, weergaves en productinformatie downloaden. Zo krijgen ze gemakkelijk een realistisch beeld van hoe een vloer in hun huis eruit kan zien.

Sample service
Voor diegenen die graag thuis een vloer willen testen, biedt de Douwes Dekker sampleservice een gratis staaltje van de gewenste vloer. Zo kan men de structuur en kleur van dichtbij ervaren voordat een beslissing wordt genomen.

Voor meer informatie over de Douwes Dekker collectie of om dealer te worden, neem contact op met jouw PPC accountmanager of de binnendienst van PPC via 0343 432 321.