Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»PPC lanceert revolutionaire ICM20 trap inmeet app in samenwerking met MexForm
woensdag, 09 oktober 2024 13:49

PPC lanceert revolutionaire ICM20 trap inmeet app in samenwerking met MexForm

PPC, marktleider op het gebied van plinten en profielen, presenteert vol trots de ICM20 trap inmeet app, een geavanceerde technologie ontwikkeld door MexForm. Deze innovatieve app stelt vakmensen in staat om trappen razendsnel, uiterst nauwkeurig en moeiteloos in te meten. Hierdoor worden traprenovaties efficiënter uitgevoerd en worden fouten aanzienlijk gereduceerd. Na het inmeten worden de op maat gezaagde traponderdelen rechtstreeks vanuit de MexForm fabriek geleverd door PPC, klaar om direct verlijmd te worden. Dit maakt het mogelijk om binnen één dag meerdere trappen te installeren, met een potentieel van wel twee tot drie trappen per dag.

Slimme oplossing voor een groeiend probleem
De ICM20 app speelt in op de toenemende vraag naar efficiënte renovatietools, met name nu het tekort aan vakmensen in de bouwsector steeds nijpender wordt. Door het gebruik van deze app kunnen vakmensen de productiviteit aanzienlijk verhogen en toch de hoge kwaliteitsnormen handhaven.

Wat is de ICM20?
ICM20 staat voor Intelligent stairCase Marker, een slimme technologie die het inmeten van trappen revolutioneert. Door gebruik te maken van een set markers en een smartphone, kan een trap met een nauwkeurigheid van minder dan 1 millimeter worden ingemeten. Het systeem is zodanig ontworpen dat er geen dure apparatuur nodig is. Vakmensen hebben enkel een gratis app nodig en een starterskit die beschikbaar is voor slechts €44,95.

Bestellen via de PPC portal
Een van de grootste voordelen van de ICM20 app is de eenvoud en snelheid van het inmeetproces. Nadat de order is aangemaakt in de PPC portal, kan de trap binnen 1 tot 1,5 uur nauwkeurig worden ingemeten via de app. Vervolgens worden de op maat geproduceerde traponderdelen binnen drie weken geleverd, volledig gereed voor montage.

Training via PPC Academy
Om vakmensen optimaal te ondersteunen bij het gebruik van de ICM20 app, biedt de PPC Academy een praktijktraining aan. Tijdens deze training leren gebruikers stap voor stap hoe ze de app kunnen installeren, gebruiken en effectief toepassen bij traprenovaties. De training omvat zowel theoretische uitleg als praktische oefeningen om de meetnauwkeurigheid te waarborgen en de app in realistische scenario’s te gebruiken. Voor meer informatie over deze training kun je terecht op de website van PPC (https://www.plintenenprofielencentrale.nl/trainingen/praktijktraining-icm20.html).

Beschikbaarheid en ondersteuning
De ICM20 app is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan eenvoudig worden gedownload via de App Store en Google Play. PPC biedt daarnaast uitgebreide ondersteuning via instructievideo’s en handleidingen, zodat het inmeetproces stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd. Voor extra vragen of technische ondersteuning staat de PPC-binnendienst paraat via 0343 432 321.

Ontdek de mogelijkheden van de ICM20-app en hoe deze je productiviteit en nauwkeurigheid bij traprenovaties naar een hoger niveau tilt. Bekijk de introductievideo op YouTube en meld je aan voor de praktijktraining via de PPC Academy.

 YouTube filmpje : PPC ICM20 2 (youtube.com)