Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Zo wordt het kiezen van een vloer heel eenvoudig: de MEISTER Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie
vrijdag, 17 mei 2024 07:25

Zo wordt het kiezen van een vloer heel eenvoudig: de MEISTER Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie

De Interior Designer van MEISTER is een waardevolle tool voor het visualiseren van een vloer in de eigen woning! Veel klanten zijn onzeker over hoe een vloer eruitziet in een bepaalde ruimte. Zal hier een donkere tint of juist een lichtere kleur beter staan?

En hoe zit het met het formaat; lange planken of misschien liever tegels? En hoe harmonieert de vloer met mijn zitbank? Met de Interior Designer krijgt u heel eenvoudig antwoord op al deze vragen. Gewoon een foto van de woning uploaden, vloer selecteren, en klaar is Kees!

Gecodeerde verlanglijst om te versturen
De verlanglijsten zijn met een speciale functie uitgerust die bijzonder nuttig is en uniek in de markt. Hiermee kunnen online en offline adviezen perfect versmelten. De verlanglijst waarop favoriete vloeren verzameld kunnen worden, is van een unieke code voorzien. Deze code kan per e-mail worden verstuurd zodat de verlanglijst ook op een andere computer eenvoudig kan worden geopend. Eventueel kan de verlanglijst ook als pdf-bestand gedownload en afgedrukt worden. Die code kan op zijn beurt handmatig op www.meister.com worden ingevoerd of via een QR-code worden geopend.

Online advies in de vakhandel voortzetten
Vakdealers kunnen hun klanten hiermee advies geven over de vloeren die zij online al hebben bekeken. Dat kan ook omgekeerd. Klanten ontvangen na het adviesgesprek per e-mail een verlanglijst met daarop de besproken vloeren, zodat ze deze thuis eenvoudig kunnen openen. Vanuit de verlanglijst kunnen de geselecteerde vloeren ook weer met de Interior Designer digitaal in de eigen ruimte worden bekeken.

Zo wordt de vloerkeuze kinderspel – met de Interior Designer van MEISTER