Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie
dinsdag, 07 mei 2024 16:55

Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

Als toonaangevende leverancier van vloeroplossingen introduceert PPC een uitbreiding van het assortiment trapslabs, nu beschikbaar in complete sets. Deze trapslabs zijn grote stroken dryback PVC van 45,7 x 152,4 cm, ontworpen om het aantal naden te minimaliseren en een strak, doorlopend uiterlijk te bieden. Elke set bevat twee slabs, vier stootborden en vier stroken voor de trapneusprofielen, allemaal zorgvuldig op maat gemaakt om verspilling te verminderen en de installatie te vereenvoudigen. Uit elke slab kunnen twee treden op maat gezaagd worden, wat zorgt voor een efficiënte benutting van het materiaal.

Met de nieuwe sets biedt PPC een eenvoudige en snelle oplossing voor traprenovatie. De trapslabs zijn ontworpen met een extra breed formaat en een doorlopend decor, wat zorgt voor een naadloze en esthetische afwerking. Verkrijgbaar in 10 trendy kleuren, passen deze slabs moeiteloos bij diverse interieurstijlen.
Voor een strakke en veilige afwerking biedt PPC trapneusprofielen in zes kleuren en lengtes van 1, 1,5 en 3,0 meter, geschikt voor PVC met een dikte tot 3 mm. Deze profielen zijn uitgerust met een antislip bovenrand. De voorgesneden stroken voor de profielen dragen bij aan een snelle en precieze montage, wat het hele proces efficiënter maakt.

Bestelproces vereenvoudigd met de PPC traprenovatie besteltool
Om het bestelproces te vergemakkelijken, biedt PPC een speciale online besteltool aan. Met deze tool kunnen klanten moeiteloos de benodigde onderdelen voor hun traprenovatieproject selecteren en toevoegen aan hun winkelmand. Dit zorgt voor een efficiënte en foutloze bestelling, waarbij alles wat nodig is voor een complete renovatie snel en eenvoudig wordt geleverd.

Voordelen van de PPC trapslabs en trapneusprofielen:
• Afmeting van de slabs: 45,7 x 152,4 cm
• Voordelige oplossing voor elk budget
• 100% waterbestendig
• Geschikt voor elke trap
• Onderhoudsvriendelijk met een toplaag van 0,55 mm
• Eenvoudige bevestiging

“Deze nieuwe toevoegingen aan ons assortiment benadrukken PPC's toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Wij blijven streven naar het aanbieden van producten die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, maar ook aanpassen aan de behoeften van onze klanten.” Niels Aarnoudse, Inkoop directeur

Word een specialist in traprenovatie met de PPC Academy
Wil je leren hoe je een trap professioneel kunt bekleden met PVC? Kom op 11 juni naar de gratis training 'Trap bekleden met PVC' in de PPC Academy. Deze basistraining omvat zowel theorie als praktijk en dekt onderwerpen zoals het uitmallen van treden, het bekleden van "niet schone" traptreden, diverse profieloplossingen en nog veel meer. Meld je aan en ontdek de beste methodes en tips van de PPC Academy specialisten!

E-learning voor traprenovatie
Wil je meer leren op je eigen tempo? Check de e-learning opties van PPC voor gedetailleerde instructies en tips over traprenovatie met PVC.
Meer informatie?
Voor meer informatie over de nieuwe sets en de besteltool, bezoek www.plintenenprofielencentrale.nl of neem direct contact op via 0343 432 321.