Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»PPC vergroot beschikbaarheid van Blanchon producten met nieuw filiaal in Antwerpen!
donderdag, 07 maart 2024 14:15

PPC vergroot beschikbaarheid van Blanchon producten met nieuw filiaal in Antwerpen!

Fantastisch nieuws voor elke vloerprofessional in België! Plinten en Profielen Centrale (PPC), dé one-stop-shop voor harde vloeren zoals parket, laminaat, en PVC, traprenovatiesystemen en essentiële installatie- en afwerkingsmaterialen, verhoogt de beschikbaarheid van Blanchon's topassortiment. De opening van het nieuwe PPC filiaal in Antwerpen maakt het verkrijgen van houtafwerkings- en beschermingsproducten voor professionals gemakkelijker dan ooit. Blanchon en PPC zetten samen een nieuwe standaard in kwaliteit en toegankelijkheid.

Sinds 1832 is Blanchon een leider in innovatie, duurzaamheid, en de kwaliteit van houtbeschermingsproducten. Op zoek naar de perfecte olie, lak, beits of vernis voor een project? Het gloednieuwe PPC-filiaal in Antwerpen is uitgerust om professionals te voorzien van alles wat nodig is, met de snelheid en service die van PPC verwacht wordt.

Duurzaamheid Blanchon
Als expert in houtafwerkingen biedt Blanchon oplossingen voor alle houten vloeren, gericht op prestaties, esthetiek en duurzaamheid, met respect voor gezondheid en werkomgeving. Blanchon's inzet voor het milieu blijkt uit hun emissievrije productie en de reductie van VOS (Volatile Organic Compounds) tot een minimum, wat hun milieuvriendelijke aanpak benadrukt.

Direct uit voorraad leverbaar
Op ppcbelgium.be vinden professionals een compleet overzicht van Blanchon producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. PPC belooft deze en alle andere 16.000 producten kosteloos in heel België op twee vaste bezorgdagen per week te leveren, wat het beheren van voorraden vereenvoudigt en kosten efficiënter maakt. Met PPC's eigen vervoersservice krijgen klanten gedetailleerd inzicht in het leveringstraject, waardoor op de dag van bezorging nauwkeurig te zien is wanneer bestellingen aankomen. PPC faciliteert bovendien een soepele retourregeling, indien nodig.

De opening van het filiaal in Antwerpen verbetert niet alleen de lokale toegankelijkheid van Blanchon-producten aanzienlijk, maar optimaliseert ook de service van PPC. Nu is het voor professionals nóg gemakkelijker om snel de benodigde materialen te verkrijgen, met opties voor zowel afhalen als bezorgen.

Contactinformatie
Het deskundige team van PPC staat klaar om advies en ondersteuning te bieden voor het kiezen van je juiste Blanchon producten, zodat elke keuze de juiste is voor uw project. Voor meer informatie over het nieuwe filiaal van PPC in Antwerpen of het volledig leverbare Blanchon assortiment, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +32 33186447. Samen maken PPC en Blanchon elk vloer- en houtproject tot een succes.