Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Kevin Kroon benoemd tot nieuwe commercieel directeur van Plinten & Profielen Centrale (PPC)
maandag, 15 januari 2024 09:35

Kevin Kroon benoemd tot nieuwe commercieel directeur van Plinten & Profielen Centrale (PPC)

Wijk bij Duurstede, Nederland – Per 1 januari begint een nieuw hoofdstuk voor Plinten & Profielen Centrale (PPC) met de aanstelling van Kevin Kroon als de nieuwe commercieel directeur. Kevin Kroon, die in 2011 zijn carrière bij PPC als trainee startte tijdens zijn Business Management studie.

Met verschillende functies als vertegenwoordiger in onder andere België en Noord-Holland is Kroon doorgestroomd tot verkoopleider, waar hij de afgelopen vier jaar vanuit zijn MT rol verantwoordelijk is voor de binnen- en buitendienst en deze met expertise en toewijding aanstuurde. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière: commercieel directeur.

Jubileumjaar
Opgericht in 1999 door Drees Klaassen, is PPC, vanuit een eenmansbedrijf in randafwerking, uitgegroeid tot een flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten. Vanaf september dit jaar viert het bedrijf zijn 25-jarig jubileum.

Uitbreiding en vestigingen
Het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede beschikt over een breed assortiment aan hout, laminaat, PVC, randafwerking, en producten voor installatie, afwerking en onderhoud. Naast de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Nieuwegein, heeft PPC recentelijk zijn activiteiten uitgebreid met een nieuwe vestiging in Antwerpen, België.

Leiderschap en groei
Sinds juli 2015 wordt PPC geleid door broer en zus Peter en Lisa Klaassen met sinds 2023 Danny Benschop als operationeel directeur. Het bedrijf, een (h)echt familiebedrijf, streeft naar continuïteit en biedt werk aan ruim 200 medewerkers. De benoeming van Kevin Kroon versterkt de toewijding van PPC aan groei en innovatie.

Over PPC
PPC, ook bekend als Plinten & Profielen Centrale, levert uitsluitend aan bedrijven en staat bekend als een betrouwbare partner in de vloerenbranche. Met een focus op kwaliteit en klantenservice blijft PPC de beste keuze voor vloerenspecialisten.

"Bij PPC streven we ernaar dat onze klanten zich altijd optimaal ondersteund en begrepen voelen. In mijn rol als commercieel directeur zie ik het als mijn missie om onze service naadloos af te stemmen op hun verwachtingen. Door innovatief en betrouwbaar te zijn, smeden we een band en worden we een vertrouwde en strategische partner. Samen gaan we voor een toekomst waarin we op basis van een duurzame relatie samen succesvol ondernemen." - Kevin Kroon