Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Osmo: Natuurlijke oliën en wassen
maandag, 18 september 2023 11:40

Osmo: Natuurlijke oliën en wassen

Veel klanten willen graag milieuvriendelijke en veilige producten; deze vereisen echter nog steeds goede verwerkingseigenschappen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Osmo is goed voor hout, goed voor mensen en goed voor het milieu.

De productie van de producten in onze eigen fabrieken in Duitsland zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid in alle fasen van het productieproces. Korte transportroutes verbeteren de milieuprestaties van onze producten. Maar ook vakmanschap en kennis zijn waardevolle bijdragen aan de bescherming van het milieu, omdat de lange levensduur van hout en houtafwerkingen veel extra producten besparen.

De basis van onze producten zijn plantaardige oliën en wassen, oftewel door duurzame grondstoffen: zonnebloem-, lijnzaad-, soja- en distelolie en natuurlijke wassen. Onze uitgebreid gereinigde pigmenten zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedingsindustrie. Door de producten Osmo te gebruiken, kiezen klanten voor een natuurlijke en milieuvriendelijke bescherming van de waardevolle grondstof hout.