Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»The Essentials-collectie van COREtec® Floors
vrijdag, 03 mei 2024 17:00

The Essentials-collectie van COREtec® Floors

Gemaakt voor de essentie van jouw leven
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Dat laatste is voor iedereen anders. Daarom kies je bij de Essentials-collectie van COREtec® Floors uit 62 designs. Dat je vloer ook na jaren supersterk is én mooi – want makkelijk te onderhouden – geeft je dan weer tijd voor wat echt essentieel is in je leven: tijd om te genieten.

De looks van de vloeren in deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur. Of je nu houdt van zachte aardetonen of warme donkere kleuren, de authentieke looks van de natuur passen in elk interieur. Zeker ook in het jouwe.

Zo divers als de natuur
Net omdat de natuur jou zoveel kleuren en texturen geeft, vind je de vloer die bij jou past. Je vindt in de collectie veel charme en warmte van een houtlook terug. Verwacht je ook aan enkele aantrekkelijke steenlooks. Identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen.

Het ziet eruit als de natuur. Het voelt ook zo
Hoe jij een vloer ervaart zit niet alleen in de looks. Ook in wat je voelt als je erover loopt. Je ziet niet alleen de nerf in de vloer, je voelt die ook echt. Dat krijg je in deze Essentials-collectie door de ‘Embossed in Register-technologie’.

Zonder slaaf te zijn van je vloer
En komt nu dan het nadeel? Nee. Want je krijgt het essentiële van de natuur, zonder de nadelen ervan. Want je wil een mooie vloer, mét tegelijk die andere 2 essentiële zaken: makkelijk onderhoud én sterk. Die kenmerken haalt de Essentials-collectie uit de unieke technologie die ze deelt met andere COREtec®-vloeren. Ook dat is essentieel.

In de kern van deze collectie vind je de gepatenteerde Sound Core®-technologie.
 Die maakt je vloer 100% waterdicht. Leg dezelfde vloer gerust door in je keuken of badkamer, en zelfs op de wand. Het geeft je interieur een rustige en uniforme look.
 Die Sound Core®-kern geeft je samen met de geïntegreerde onderlaag in kurk ook geluidsdemping op topniveau. Het essentiële is namelijk wat je níet hoort.
 Je hebt graag een vloer die bestand is tegen de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren? Daarvoor zorgen maar liefst meerdere hoogwaardige slijtlagen, samen
0,55 mm dik.

Gebruiksgemak vanaf de installatie
Aan de onderkant zit een geïntegreerde kurkonderlag. Je vangt er de meeste oneffenheden mee op. Een afzonderlijke extra onderlaag is hierdoor overbodig. Zelfs tijdens een renovatie als je boven op een bestaande vloer werkt. Ook voor nieuwbouw geeft het jou heel snel resultaat, en zo kan je snel je woning, kantoor of winkel in.

Maak een statement met je keuze
Je vindt in de Essentials-collectie een waaier aan formaten. Wie graag planken ziet, kan kiezen voor groeven aan alle zijdes, alleen aan de lange zijdes of zelfs geen. Wie liever tegels ziet, kan ook hier kiezen uit de groeven aan alle zijdes of geen groeven. De groeven geven je het echte effect van echte voegen. Het zit allemaal in deze collectie. Leg en combineer volgens jouw stijl en maak je keuze uit de verschillende legpatronen. De extra grote visgraatplanken zijn bijvoorbeeld perfect voor grote ruimtes en geven dynamiek aan je kamer, terwijl de Multi planken je de look & feel van écht parket garanderen.
Bovendien kan je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos doortrekken naar de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in je kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Welke vloer kies jij?

COREtec® Floors
www.coretecfloors.com 

Instagram: www.instagram.com/coretecfloors.eu 
Facebook: www.facebook.com/coretecfloors.eu 
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/coretec-floors-international
Pinterest: https://www.pinterest.com/coretecfloorseu/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsLvumLDD9pEUzYilKDBJnA