Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Interessant alternatief voor kartonnen stucloper
vrijdag, 25 augustus 2023 17:28

Interessant alternatief voor kartonnen stucloper

PrimaCover Lite is een zelfklevend afdekvlies voor projecten en klussen waarbij het beschadigingsrisico niet zo heel groot is. Want ook tijdens dat soort lichte werkzaamheden kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Normaal gesproken zou je misschien kartonnen stucloper op de vloer leggen, maar met de huidige kartonprijzen is het logisch dat je op zoek gaat naar een alternatieve vloerbeschermer.

Lichte tot middelzware beschadigingen
Met PrimaCover Lite bescherm je doorgedroogde harde vloeren tegen lichte tot middelzware beschadigingen. Ten opzichte van stucloper heeft deze vloerbeschermer een aantal voordelen. Dit tweelaags afdekvlies is namelijk lichtgewicht, vloeistofdicht en zelfklevend. Door zijn samenstelling is het ongevoelig voor vocht en verf. Daardoor is PrimaCover Lite in de praktijk slijtvaster dan stucloper. Omdat het is gemaakt van gerecyclede polyestervezels heeft dit afdekvlies een dempende werking. Daardoor voorkom je mechanische beschadigingen aan de ondergrond door vallende gereedschappen, gruis, modder, zand, etc.

Alternatief voor kartonnen stucloper
Nu de prijzen voor karton flink zijn gestegen, ziet PrimaCover dit nieuwe polyester afdekvlies als interessant alternatief voor kartonnen stucloper. Je gebruikt het om de vloer te beschermen tijdens montage, schilderwerken en vergelijkbare toepassingen. Ideaal wanneer vloerbescherming een sluitpost in de calculatie is, maar waarbij je het niet aandurft om de vloer onbeschermd te laten. Extra kostenbesparing: onbeschadigde en niet vervuilde delen kun je meerdere keren hergebruiken.

Verkrijgbaar
PrimaCover Lite is verkrijgbaar bij de professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Kijk voor meer informatie op de PrimaCover website of stel je vraag aan het adviseursteam van Primaverde BV.

Primaverde BV
www.primacover.com 
https://primacover.com/product/primacover-lite/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)416-820248

Productpagina: https://primacover.com/series/primacover-lite/