Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Dinachoc, dé specialist in akoestiek: kiezen voor efficiëntie en kwaliteit en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van het milieu.
donderdag, 25 mei 2023 09:14

Dinachoc, dé specialist in akoestiek: kiezen voor efficiëntie en kwaliteit en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van het milieu.

Onze universeel toepasbare akoestische oplossing is speciaal aangepast aan de meeste vloerbedekkingen en houdt het geluid buiten. Hierdoor wordt zorg gedragen voor diegenen waarvan u houdt.

Dinachoc S801 is een ondervloer die stamt uit de circulaire economie en maakt van gebruikte banden een nuttige grondstof. Met een A+ rating is het een van de gezondste oplossingen op het vlak van vluchtige emissies. Het is onveranderlijk, krimpt niet en valt niet uiteen. Er is een garantie van 50 jaar en er wordt een comfortabele en krachtige oplossing aangeboden op lange termijn, voor een professionele isolatie tot 22dB!

Voor het voltooien van uw installatie gebruikt u Dinachoc C901. Dit is een hybride ééncomponentenlijm die geurloos, vrij van oplosmiddelen, isocyanaat en formaldehyde is. Ze heeft bovendien een A+-classificatie, waardoor de vloerbedekking gegarandeerd maximaal lang meegaat en een geluidsisolatie van 3dB biedt. Bevorder de rust en woonvrijheid in uw woning.
Dinachoc - 170 rue de la Roquette 75011 Parijs - 07 83 02 03 14 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.dinachoc.fr .