Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Impertek : Rail System en Balance Pro: de perfecte combinatie voor de verhoogde vloer
donderdag, 25 augustus 2022 15:16

Impertek : Rail System en Balance Pro: de perfecte combinatie voor de verhoogde vloer

De Balance Pro dragers en het Rail System van Impertek zijn de ideale keuze voor de totstandkoming van ieder soort verhoogde buitenvloer. Balance Pro maakt het mogelijk hoogtes van 25 tot 1025 mm met slechts 6 referentiepunten te bedekken en de zelfnivellerende kop garandeert een perfecte nivellering van de vloer.

Rail System is daarentegen het modulaire systeem dat het mogelijk maakt latten te leggen voor zowel decking-vloeren als met dekplanken of platen van steen en keramiek van ongeacht welke vorm en afmetingen. Rail is de nieuwe rail van aluminium die draagvermogen en stevigheid garandeert die ondenkbaar is met de traditionele methode zonder rail.

Het speciale design ervan maakt het mogelijk de diverse rails samen te voegen met een ad hoc koppeling, zodat het gebruik van schroeven wordt vermeden, en om dankzij de dubbelweefsel-clip een dubbele structuur van rails te creëren voor meer stabiliteit van de vloer of voor installatiebehoeften.

Zijn de dragers eenmaal op de ondergrond in positie gebracht en de hoogtes eenmaal afgesteld, dan zal het volstaan de Rails eenvoudig en snel op de Balance Pro drager vast te koppelen. De buitengewone combinatie van de systemen Balance Pro en Rail System verzekert een snelle en eenvoudige installatie, die stabiel is en voor ieder type buitenvloer.

www.impertek.com