Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Leef over de volle lengte! Het nieuwe laminaat Edition m8
dinsdag, 31 oktober 2023 13:26

Leef over de volle lengte! Het nieuwe laminaat Edition m8

Eindeloos mooi, enorm breed, extreem natuurlijk – dat is de look van de nieuwe laminaatcollectie Edition m8 van MEISTER. Daarnaast gooien de eindeloos lijkende planken en de perfecte combinatie van trendy en natuurlijke decors hoge ogen.

Al vele jaren behoort laminaat tot de populairste vloerbedekkingen, onder ander vanwege de robuustheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De lijst met voordelen wordt nu in de waarste zin van het woord nog langer en breder, want Edition m8 staat voor laminaat in XXL-formaat.

Hoewel de korte plank van de nieuwe laminaatcollectie een compact formaat heeft (1288 x 328 mm), zijn de overgangen tussen de gelegde planken amper zichtbaar, waardoor de vloerbedekking er naadloos uitziet. Pas na 10 meter hoeft er een overgangsprofiel te worden ge-plaatst. Daardoor ontstaat in de lengterichting de indruk van oneindig lange planken. Vanwege deze fraaie eindeloze look ontvouwt Edition m8 zijn effect over de volle lengte, waardoor met name kleine ruimtes beduidend groter lijken. Bovendien zijn de planken met een breedte van 328 mm bijna dubbel zo breed als de meeste andere formaten korte planken in ons assortiment. Juist door de combinatie van de ein-deloze look in de lengte en de houtlook op de brede planken doet het laminaat Edition m8 heel natuurlijk aan.

Daarnaast geven het authentiek matte decoroppervlak en de natuurlij-ke houtstructuur zichtbaar en voelbaar de indruk van een natuurgeo-liede vloer van echt hout. Dat maakt dat de laminaatvloer ook op het tweede gezicht nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Zo ont-staat er in huis een natuurlijk welbehagen.

Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm, de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld belaste commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants, en 4 uur bestendigheid tegen wa-ter (AquaSafe-systeem), kan deze laminaatvloer alles aan.