Nieuws - NL

Sherwin Williams

EM4041-00xx is het nieuwe watergedragen één component zelf verzegelende product voor parket, dat ontworpen is om te voldoen aan de huidige standaarden. Het heeft een uitzonderlijke bland labelling die typisch is voor watergedragen producten.

In feite stelt sectie 3 van het veiligheidsdatasheet voor EM4041-00xx (samenstelling/informatie over ingrediënten) dat “er geen ingrediënten zijn die, voor zover de leverancier momenteel weet en in de toe te passen concentraties, geclassificeerd worden als schadelijk voor de gezondheid of het milieu (…)”. Sectie 2 (identificatie van risico’s) stelt dat er “Geen waarschuwingen” zijn.

Padouk gevelbekleding -  Denderwood SA

Denderwood breidt zijn assortiment padouk schaafwerk nog verder uit. Naast mooie partijen gevierschaald hout en een ruime keuze terrasplanken in verschillende profielen (o.a. glad 21 x 145mm, B-Fix en Hardwood Clip 21 x 140mm), is er ook een grote voorraad aan gevel- en wandbekleding, planchetten, verlijmde panelen en verlijmde vliesgevels.

Trae Lyx 1K PARKETLAK ULTRA MAT

De vrijwel onzichtbare bescherming voor parket en andere houten vloeren.

Trae Lyx producten behoren tot de top als het om kwaliteit gaat. En topkwaliteit geldt zeker voor de nieuwe 1K-lakken. Deze generatie 1K-lakken omvat op dit moment o.a. de Parketlak Ultra Mat.

Fumicolor

Fumicolor is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag naar “bijstuurbare” reactie- en verouderingssystemen. Oorspronkelijk gebruikt in de antiekrestauratie oogstte het Fumicolor systeem al snel succes in de interieurbouw.

IMPERTEK –Castel Thun

Dragers van de PEDESTAL LINE van Impertek bij de restauratie van ‘Castel Thun’

Castel Thun is een fantastisch gebouw in de Val di Non, met meer dan 700 jaar geschiedenis. Het is momenteel een museum en een plaats waar historische en culturele events plaatsvinden.

Neuhofer | Eerste spadesteek voor de werknemersparking

Andermaal zijn de machines in gang gezet voor de realisatie van een visie

De eerste spadesteek voor de nieuwe werknemersparking vormt voor Neuhofer de concretisering

van een belangrijke nieuwe etappe in de realisatie van het project “Vision 2025”. De visie van Neuhofer, een bedrijf dat bijna 370 jaar oud is, voorziet in het investeren in de indrukwekkende uitbreiding van de site van Zell am Moos, aan de hand van investeringen met twee cijfers, uitgedrukt in miljoenen euro.

Linochrom

Linochrom veranderde in 2011 het hele concept rond reactiebeitsen. De ingebouwde vertrager en buffer zorgen voor een aanzetvrij resultaat. De toe-passing met de poliermachine en witte pad is uiterst efficiënt en snel.

Award van de Duitse uitgeverij "Die Zeit"

Thomsit is benoemd tot „Marke des Jahrhunderts“ (merk van de Eeuw) in vloertechnologie

Thomsit maakt nu deel uit van de exclusieve groep "Duitse normen - merken van de eeuw 2019".

Het internationale salesteam van STAUF krijgt versterking

Sinds 1 november ondersteunt Faton Kurti als Directeur Sales Internationaal het salesteam van STAUF Klebstoffwerk GmbH. Vóór zijn overstap naar de lijmspecialist uit Wilnsdorf was de 31-jarige tien jaar lang actief op het gebied van industriële sales en key account management, o.a. ook in de lijmenbranche.

Print Acoustics Deelname aan “Acoustic Day Brussels”

Print acoustic by Triplaco  heeft deelgenomen aan eerste editie van nationaal salon voor bouwakoestiek  dat plaatsvond op 17 Oktober 2019 op site Tour & Taxi.

Het salon was  ingericht als dagcongres voor akoestiek met talrijke sprekers  en werd ondersteund  door een  30tal exposanten actief met produkten en diensten voor bouwakoestiek.

Triplaco Print Acoustics kende een zeer succesvolle beursdeelname

Edu build werd als een ééndaagse summit georganiseerd voor beslissingsnemers in onderwijsinfrastuctuur. 

Op verschillende ruime standen van exposanten konden de bezoekers terecht voor kwalitatieve info rond produkten en diensten voor de onroerende onderwijssector.

Parador : Grote tegel, groots effect

Parador presenteert laminaat- en Modular ONE-planken in tegeloptiek

Coesfeld, oktober 2019 - 'Tegels opnieuw uitgedacht' – onder dit motto presenteert Parador zijn nieuwe laminaat- en Modular ONE-planken in het moderne grote tegelformaat. De productlancering omvat in totaal 19 vloeren in twaalf verschillende, eigentijdse decors. De vloeren zijn verkrijgbaar vanaf 1 november.

Parador : Woonplezier perfect in balans dankzij Balance

Eco Balance - Duurzaam en trendy wonen

Gelukkig denkt onze huidige generatie goed na over de toekomst van ons nageslacht. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Zo schakelen veel mensen over van de auto op de trein, voorzien ze in hun warmtebehoefte met alternatieve energieën of vertrouwen ze op regionale en biologische levensmiddelen. Maar ook in onze woning kunnen we meer duurzaamheid creëren – bijvoorbeeld met een doordacht gekozen vloerbedekking.

And the award goes to...

Op donderdag 17/10 sleepte ntgrate zijn eerste ‘Commendation award’ in de wacht in de categorie ‘Process innovation’  op de INOVYN Awards 2019.

De nieuwe generatie ntgrate vloerbekleding combineert decennia ervaring in het weven met de meest innovatieve technieken.

Parador : Duurzaamheid als bedrijfsfilosofie

Coesfeld – Bij Parador is duurzaamheid stevig verankerd in de bedrijfscultuur en doorslaggevend voor de dagelijkse werking op de locaties in Coesfeld en Güssing.

Het vermijden van emissies en het terugbrengen van recyclebare materialen in de productiecyclus, korte transportroutes en het gebruik van recyclebare materialen zijn kenmerkend voor de productie van het bedrijf. Net zo belangrijk is de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor duurzaamheid, die Parador als integraal onderdeel van zijn bedrijfscultuur heeft verankerd en aantoonbaar in het kader van zijn EMAS-certificering heeft geïmplementeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto : ‘Print Acoustics by Triplaco’

De gloednieuwe bedrijvencampus Skyline Park biedt flexibele huurformules aan voor de kantoor- en coworkingruimtes en beschikt bovendien over een unieke Event Space op 40 meter hoogte.
Bouwheer LVDB Invest NV zet hiermee een blikvanger neer naast afrit 6 van de E403 in Izegem. De bijna-energieneutrale toren is 50 meter hoog en ontworpen door Govaert & Vanhoutte Architects. Het nieuwe gebouw pronkt vlak naast de eerste kantoortoren, waarin het hoofdkantoor van huurder Skyline Communications is gevestigd. Momenteel is het park van maar liefst 30.000 m² in aanleg rondom de twee gebouwen op de site.

Outdoor Wood Concepts® - Maak kennis met Mario!

Sinds 2 september versterkt hij het team van Outdoor Wood Concepts®.

Parador verlengt EMAS III-certificering met succes

Coesfeld – Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie van Parador. Sinds 2015 is het duurzame milieubeheersysteem van het bedrijf gecertificeerd door het Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). De internationale milieubeheernorm DIN EN ISO 14001 is een centraal onderdeel van EMAS III. Deze certificering is met succes verlengd.

Beste zaagcapaciteit in zijn klasse:  Nieuwe tafelcirkelzaag van Bosch voor de vakman

Hoog vermogen en comfort bij mobiele toepassingen

De tafelcirkelzaag GTS 635-216 Professional van Bosch combineert hoge zaagcapaciteit met comfort bij mobiel gebruik en biedt vaklui in de afwerking, timmerlui in de bouw en vloerleggers 70 millimeter zaaghoogte en een zaagbreedte tot 635 millimeter. Met een zaagbladdiameter van 216 millimeter is hij hiermee de nummer één in zijn klasse.

MEISTER vinylvloer zonder vinyl: de ecologische 4-in-1-vloer

MeisterDesign “vinylvloer zonder vinyl” is het woongezonde antwoord op traditionele vloeren van vinyl. Hij beschikt over alle voordelen van een vinylvloer, maar dan zonder de vooral ecologische en technische nadelen. Zo is hij – in tegenstelling tot veel vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany.

Creëer uw eigen houtverhaal – met het Bona Oil System

Bona heeft zijn 'Bona Olie Assortiment' voorzien van een fris, nieuw uiterlijk. Alle producten hebben nieuwe productlabels en het paradepaardje parketolie Bona Craft Oil 2K heeft zes nieuwe kleuren, zodat de Zweedse firma nu zeventien standaardkleuren kan leveren. Alle kleuren zijn mengbaar, waardoor eindeloze mogelijkheden ontstaan, aldus Bona, om nog meer kleuren te creëren.

Parador : Woonplezier perfect in balans dankzij Balance

Eco Balance - Duurzaam en trendy wonen

Gelukkig denkt onze huidige generatie goed na over de toekomst van ons nageslacht. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Zo schakelen veel mensen over van de auto op de trein, voorzien ze in hun warmtebehoefte met alternatieve energieën of vertrouwen ze op regionale en biologische levensmiddelen. Maar ook in onze woning kunnen we meer duurzaamheid creëren – bijvoorbeeld met een doordacht gekozen vloerbedekking.

Opening Mapei in Apeldoorn officiele aftrap voor groei

Samen bouwen aan de toekomst. Dat was het thema tijdens de officiële opening van het nieuwe pand van Mapei Nederland, aan de Oude Apeldoornseweg 37K in Apeldoorn. Samen met een groot aantal relaties en een delegatie van het moederbedrijf in Italie; Mapei S.p.A., werd op 12 september 2019 feestelijk getoost op de toekomst. In een multifunctioneel pand waarin het bedrijf kan doorgroeien als leverancier van totaaloplossingen voor de bouwkolom, met producten en systemen die verbinden, versterken en beschermen.

Italprofili

Wij geven het beste van onszelf in elke actie die wij ondernemen, in elk van ons projecten en in elk product dat wij produceren. Materialen, technologieën, werkwijzen en ontwerpen zijn gericht op de kwaliteit van de accessoires die wij produceren, gebruikt bij het bouwen en renoveren van gebouwen.

ORAC Flex: flexibele plinten als elegante afwerking voor gebogen wanden

Een groot aantal Orac Decor® plinten, 16 referenties in totaal, zijn verkrijgbaar in een flexibele variant: ORAC Flex. Dankzij hun buigzaamheid kunnen gebogen en afgeronde wanden stijlvol en elegant afgewerkt worden. 

Tover : "Er wordt gesproken over Tover op de beurs"

Tover is fabrikant van top kwaliteit oplossing gerichte chemische producten voor hout , LVT en WPC. Van Ms polymeer over water gedragen dekkende lak met metaal effect tot de matste onzichtbare lak op de markt. Tover heeft het allemaal. 

Italprofili / Regelbare vloerdragers

De regelbare vloerdragers van de lijn Special worden gebruikt als zelfnivellerende dragers onder verhoogde plankenvloeren om al dan niet waterdicht gemaakte zones bruikbaar te maken. Ze maken daarbij de doorgang van kabels en buizen mogelijk.

Insulco : beantwoorden aan de akoestische norm in houten constructies

Een goede akoestische isolatie tussen verdiepingen behalen met lichte vloeren is zeer moeilijk. Onlangs is er echter een samenstelling getest bij het WTCB die het mogelijk maakt om de voordelen van een lichte structuur te behouden en tegelijkertijd ook te voldoen aan de laatste normen die van kracht zijn.

Italprofili

STERKER

VASTGEMAAKTE DRAGER VOOR BEVLOERING

STRONG 61.1S

De jongste aanwinst bij Italprofili heet STRONG 61.1S. Dit is ’s werelds sterkste vastgemaakte drager voor bevloering. Het is de eerste regelbare vloerdrager op de markt met een laadcapaciteit tot 10 ton.

Lakkerij Verdonck & Topfin

Lakkerij Verdonck & Topfin bieden U een gamma van afwerkingen aan: beitsen, vernissen en natlakken van fineer en massief hout, MDF, glas, kunststof en metaal.

Pagina 1 van 22
U bevindt zich hier: Home Nieuws

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin