Nieuws - NL

USFloors – COREtec® neemt voor 4 de maal op rij terug deel aan de VT Wonen & Designbeurs van 1 tem 6 oktober in Amsterdam RAI

Voor het 4de opeenvolgende jaar brengt COREtec® in 2019 de laatste vloertrends naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI van 1 tem 6 oktober 2019.

COREtec® zal op de VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is.

Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen.

 • Producten    ter correctie  nagalm in landschapskantoor
 1. Print acoustics Type Db  : regelmatig groefpatroon:  hoge kastdeuren 
 2. Print Acoustics Type M  : microperforaties :   lage kastdeuren
 3. Print Acoustics Type F :  fijn groef/dam patroon:   nissen burelen
 • · Toplaag Abet Laminati   : (stoot- en krasvaste onderhoudsvriendelijke Toplaag op een zwarte Akoe MDF kern)
 1. Type Db:  0668Root : HPL  houtimitatie
 2. Type M  : 0410Sei :   witte HPL  ral 9003 
 3. Type F  :  2902POL  : antifingerprint HPL   Polaris

Foto : ‘Print Acoustics by Triplaco’

Thomsit UK 840: Lijmt bijna alles!

Thomsit heeft met de UK 840 een innovatieve alleskunner ontwikkeld, die lijmt wat hij belooft. Het product is geschikt voor de meest uiteenlopende elastische materialen en onderscheidt zich door een elastische en uiterst emissie-arme verwerking. Vakhandel en verwerkers profiteren van Thomsit UK 840, omdat dit product als kwalitatief hoogwaardige vloerbedekkingslijm voor alle elastische en textiele vloerbedekkingen professionele resultaten oplevert.

COREtec®, onderdeel van het Amerikaans-Belgische succesbedrijf USFloors, presenteerde de laatste vloertrends in Brussels Expo

COREtec® bewees op Batibouw 2019 nogmaals waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten,nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen.

Jan Dossche over Professionele dag op Batibouw 2019 :

COREtec® palmt renovatiemarkt in op Batibouw”

Voor het 3de jaar op rij brengt COREtec®, onderdeel van het Amerikaans-Belgische succesbedrijf USFloors, de laatste vloertrends naar Brussels Expo. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen? COREtec® bewijst op Batibouw 2019 waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

Orac Decor® : Plinten met ledverlichting als sfeermaker of puur functioneel

Het Orac Decor® profiel SX179 “Diagonal” – ontworpen door Orio Tonini - verenigt technologie, design en functie in één profiel. Als strakke plint, als up- of downlighter met geïntegreerde LEDs, … geen enkele combinatie gaat dit profiel uit de weg.

Geactualiseerd blad met toelichtingen en verklaringen van EPLF "ondervloermaterialen" - Zo kiest u de passende ondervloer voor uw laminaatvloer

Na de publicatie van de EN 16354 heeft EPLF zijn blad met technische toelichtingen en verklaringen „ondervloermaterialen onder laminaatvloerelementen – controlenormen en kengetallen“ geactualiseerd. Het document geeft aanwijzingen en biedt hulp voor de juiste keuze van ondervloeren onder laminaatvloeren bij verschillende toepassingen. Op de website van EPLF (www.eplf.com) kunt u het nieuwe blad met toelichtingen en verklaringen als PDF-bestand in het Duits en het Engels gratis downloaden. Binnenkort vindt u daar bovendien versies in het Frans, het Nederlands en het Pools.

NIEUW: INVISIBLE / HOUTLOOK VAN AVANCEFLOORS

Een houtlook? De kleur van echt eikenhout? Anno 2019 helemaal hip en trending. AvanceFloors heeft hierop ingespeeld en een nieuwe afwerking ontwikkeld: AvanceFloors Invisible. In deze afwerking komt de kleur van het originele eiken hout helemaal tot zijn recht. En bovendien is de plank afgewerkt met een speciale olie, waarbij deze, zoals alle andere AvanceFloors afwerkingen beschermd is tegen water-en vuil.

Willem-Jan Candel nieuwe directeur Unifloor

Met ingang van 1 februari 2019 is Willem-Jan Candel toegetreden als algemeen directeur van Unifloor B.V. Willem-Jan heeft ruim 30 jaar management- en verkoopervaring in diverse branches en organisaties. Bij Unifloor zal hij de komende jaren de focus leggen op de afzetgroei binnen zowel de nationale markt als de exportmarkten. Gezien de forse groei van zowel Unifloor als Forest (beide vallende onder Bosgoed Holding) is het nu tijd om een organisatiewijziging door te voeren.

COREtec® vloeren in de lerarenkamer en burelen van de Franciscusschool in Bladel

Houtwinkel Bladel heeft een COREtec® vloer gelegd in de lerarenkamer en burelen van een school in Bladel

De Franciscusschool koos voor de COREtec® Stone 1850. De vloer en het interieur zien er top uit volgens de klant.

De Houtwinkel Bladel is echt een super ambassadeur voor COREtec®.

NIEUW: RUBIO MONOCOAT PRE-AGING

Bij Rubio® Monocoat volgen wij op de voet de verschillende trends binnen onze sector en daar spelen we maar al te graag op in. Rubio Monocoat Pre-Aging is een niet-reactieve water-gebaseerde voorbehandeling van hoge kwaliteit, beschikbaar in 10 standaardkleuren.

Ciranova® : Het ultieme antwood voor de perfecte look op uw hout !

Hardhout dat tijdens het afwerken roze kleurt kan het mooie aspect en de uitstraling van hout teniet doen. Ciranova® heeft daarom een product ontwikkeld dat de roze schijn op het hout zal voorkomen!

WOCA INVISIBLE 2K FINSIH – voor een ultramat onzichtbaar resultaat

Invisible 2K Finish is een hoogwaardige ultramatte, watergedragen vernis die speciaal ontwikkeld is om een matte onbehandelde uitstraling te bekomen.

INTERPARQUET IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Sinds 1984 is “Interply” actief op de Europese markt. Door de jaren heen zijn we geëvolueerd en bieden we een uitgebreid assortiment aan.

Sherwin-Williams Benelux NV

Sherwin-Williams is een hoofdrolspeler in de globale coatingsindustrie. Dit zorgt ervoor dat wij een enorm draagvlak hebben op gebied van vakkennis en ervaring binnen onze groep. Tel daarbij het uitgebreide gamma aan producten dat Sherwin-Williams te bieden heeft en u kunt er zeker van zijn dat wij voor elk verzoek een vlotte oplossing voorhanden hebben.

Interior Wood Trends 2019, inspired by Rubio Monocoat

Wij bij Rubio Monocoat ademen hout. Als ‘King of Colours’ is het dan ook onze missie om bij ieder project de natuurlijke schoonheid van het hout te accentueren en te beschermen. In 2017 en 2018 speelden we in op kleurentrends met de lancering van Rubio Monocoat trendkleuren.

Original Chapel Parket

Wij kijken terug op 2 geslaagde beurzen in Duitsland waarbij we veel potentiële klanten hebben gesproken maar ook bestaande relaties mochten ontmoeten.

USFloors - COREtec® lanceert op Batibouw nieuwe patronen, designs en producten

Batibouw Brussel Expo – 21 februari tem 3 maart 2019 - USFloors – COREtec® Stand 6307

 Het nieuwe jaar is nog maar net gestart en USFloors pakt al uit met nog maar eens nieuwe aanvullingen in het COREtec® gamma. In 2012 ontketende de marktleider in meerlagige rigide vloeren een ware revolutie in de sector met de 100% watervaste core technologie. Sindsdien breidt het succesbedrijf zijn aanbod gestaag verder uit. Met nieuwe patronen, formaten en designs. Hun goede voornemen voor 2019? Altijd vooruit kijken.  

De nieuwe ster: Thomsit presenteert vezelversterkte PVC- en rubberlijm K 190 F

Met de nieuwe Thomsit K 190 F worden designvloeren echte sterren. De vezelversterkte PVC- en rubberlijm stelt innovatieve normen voor de natte verlijming, en biedt verwerkers alles wat voor optimaal leggen nodig is: het product kan eenvoudig en flexibel worden verwerkt en is zuinig in het verbruik. Zodoende maakt Thomsit K 190 F snel, flexibel en geoptimaliseerd werken mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de hoogste eisen.

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil, voor de look and feel van onbehandeld hout

Geheel nieuw in het Trae Lyx programma is de RAW WOOD EFFECT OIL. Dit is een product voor mensen, die hout het liefst in de oorspronkelijke staat zien.

UNILIN, division Flooring voltooide de overname van het Nederlandse bedrijf Koninklijke Peitsman. De overname kadert in de strategie van UNILIN, division Flooring om de directe distributie te versterken.

UNILIN, producent van onder meer laminaat-, samengestelde parket- en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step, Pergo & Balterio, heeft na de eerdere intentieverklaring de overname van Koninklijke Peitsman gefinaliseerd.

Duurzame productie, technisch optimaal ontwerp en opmerkelijk veelzijdig design – zo kan Europees laminaat de klanten wereldwijd overtuigen. Dankzij innovatieve productontwikkelingen veroveren de populaire laminaatplanken nu ook vochtige ruimtes zoals keuken en badkamer. Het hightechlaminaat uit Europa blijkt niet alleen een technologisch hoogstandje in het vloersegment.

Foto: Hamberger Flooring

Laminaatmarkt in 2018 gaat achteruit: 455 miljoen m2 totale omzet – Latijns-Amerika en Azië groeien

In 2018 hebben de fabrikanten van de EPLF wereldwijd 455 miljoen m² laminaat uit Europese productie verkocht (2017: 477 miljoen m², dit komt overeen met een daling van 4,6%). Daarmee blijft de laminaatmarkt wereldwijd op hoog niveau, ook al kent de regionale verkoop een daling. De West-Europese thuismarkt van de EPLF daalt in 2018 opnieuw, terwijl Latijns-Amerika en Azië de sterkste groei optekenen. In Noord-Amerika daalt de verkoop van laminaat, in Oost-Europa blijft de verkoop stabiel.

18 fabrikanten van laminaatvloeren, 20 toeleveringsbedrijven en 10 steunende leden vormen het Europese netwerk van EPLF – Verband der europäischen Laminatbodenhersteller e.V. In 2019 viert de grootste regionale vereniging van de laminaatsector ter wereld haar 25e verjaardag. De EPLF-acteurs tonen zich zelfbewust tegenover de groeiende tegenwind op de traditionele vloermarkten en bezinnen zich eens te meer over hun bijzondere troeven.

Foto : Kronotex

Osmo nodigt u uit om onze producten te komen proberen in uw regio

op 26.02 in Parijs

op 28.02 in Antwerpen

op 05.03 in Nantes

op 06.03 in Bordeaux

op 08.03 in Epinal

Van 09 uur tot 16 uur

De technische dagen van osmo zijn uitsluitend voor vakmensen

Het NKP-2019 wordt tijdens InCoDa in Gorinchem gehouden op 15, 16 en 17 september.

Samen met de sponsors kijkt het organiserend team van het NKP-2018 met grote voldoening terug op het kampioenschap, dat tijdens de beurs InCoDa in Gorinchem werd gehouden.

Thomsit op de Bouwbeurs 2019!

Oosterhout, januari 2019 – Thomsit zal van 4 t/m 8 februari aanwezig zijn op de Bouwbeurs 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Thomsit heeft voor het jaar 2019 heel veel mooi nieuws, waarvan u tijdens de Bouwbeurs op de hoogte gesteld zult worden!  

Bona n.v. zoekt nieuwe vertegenwoordiger (m/v), regio Vlaanderen (kantoor in Zaventem)

Bona is een familiebedrijf opgericht in 1919, met hoofdkantoor in Zweden en vertegenwoordigd in meer dan 90 diverse landen wereldwijd via dochterondernemingen en distributeurs. Wij produceren producten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van vloeren.

Functieverantwoordelijkheden:

COREtec®

Op zondag was het vooral heerlijk genieten op de COREtec®-stand op DOMOTEX Hannover. De expert in meerlagige vloeren verraste bezoekers niet alleen met bijzonder veel nieuwigheden, maar ook met een ticketje voor een geheime kamer op de beursstand. In een donkere ruimte met sterrenhemel kregen gasten een kort filmpje te zien over de lancering van een revolutionair nieuw product.

USFloors - COREtec®

De afwezigen op DOMOTEX Hannover hadden ongelijk. De openingsavond op vrijdag was meteen een groot succes. Een van de absolute blikvangers was de COREtec® visgraat klikvloer. USFloors introduceerde 8 dessins uit de Naturals Collectie in de moderne legvorm en verbaasde de aanwezigen met de uitermate eenvoudige A&B installatie.

Pagina 1 van 18
U bevindt zich hier: Home Nieuws

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin