Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Bedrijven per sector»Schuur- en boenmachines»Lecol

Lecol

De walk behind schuurmachines van Lägler blijven onmisbaar voor de parketplaatser. Ondanks het feit dat de rotatieve schuurmachines steeds meer mogelijkheden bieden en daardoor steeds populairder worden.

In het verleden werd bij vrijwel iedere schuurgang een bandschuurmachine gebruikt, zowel bij het grof- , middel grof- als fijn schuren. De laatste jaren zien wij een verandering hierin en adviseren tegenwoordig enkel bij de eerste schuurgang, het grof schuren, met een bandschuurmachine uit te voeren. De schuurgangen daaropvolgend kunnen het best worden uitgevoerd met een rotatieve schuurmachine.

Het voordeel van de Lägler Hummel bandschuurmachine is dat je makkelijk een vloer kan uitvlakken en heel snel oude afwerklagen en beschadigingen kan verwijderen. Voor het middel grof en het fijn schuren is de Lägler Trio de uitkomst. Werken met de Trio is letterlijk een zwaargewicht op het gebied van schuren, waardoor er voldoende druk op de vloer komt, maar toch met weinig inspanning te bedienen. Zo is het schuren van de kanten een klus die weinig tijd en energie kost. Zowel, de Lägler Hummel als Trio zijn voorzien van een geïntegreerde stofzuiger waardoor je stofvrij de klus kan klaren.

Voor het fijnere schuurwerk is daar ook de Lägler Single, deze eenschijfs schuurmachine en boenmachine ineen is eenvoudig in bediening en je kunt hiermee probleemloos en onvermoeibaar lang werken. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat zelfs bij je moeilijkste omstandigheden alles onder controle hebt. Qua gewicht is de Lägler Single een ‘lichtgewicht’ in tegenstelling tot de Hummel en Trio, maar mocht je toch wat extra druk nodig hebben dan biedt Lägler een watertank die je aan de Single kan monteren. Deze tank kan gevuld worden met water, waardoor de Lägler Single tot 20 kg extra druk en kracht kan geven op de ondervloer.

Aanvullende informatie

  • Telefoonnummer: +31 (0) 416 566 540
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « Bona Bona »