Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Bedrijven per sector»Schuur- en boenmachines»Bona

Bona

Opruwen van oude tegels, schrapen van dekvloeren, verwijderen van oud tapijt & lijmresten,… vereist enorm intensieve arbeid.

Bona stelt het comfort van de vakman voorop, en heeft in haar assortiment een eenschijfsmachine Bona FlexiSand 1.9 die kan worden uitgerust met een aandrijfschijf speciaal voor zulke intensieve arbeid, de Bona Concrete Disc.Op deze basisaandrijfschijf kunnen diverse types schuursegmenten magnetisch worden bevestigd, volgens het gewenste resultaat. Zo zijn er:
PCD Maxi Segmenten: voor het verwijderen van dikke lijmresten, voor het verwijderen van silaanlijm, voor het verwijderen van tapijtschuim, voor het verwijderen van verf, voor het verwijderen van epoxy.

PCD Split Segmenten : voor het verwijderen van polyurethaan, voor het verwijderen van dunne lijmresten, voor het verwijderen van jute, voor het verwijderen van verf.
Diamond Segmenten: voor het verwijderen van sinterlagen, voor het verwijderen van epoxy of voor het bewerken van betonoppervlakken, voor het bewerken van anhydriet.

Aanvullende informatie

  • Telefoonnummer: +32 (0) 2 721 27 59
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « Alvaket Lecol »