Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Forestry Timber loopt voorop bij milieuvriendelijke vloerbekleding
woensdag, 20 december 2023 11:47

Forestry Timber loopt voorop bij milieuvriendelijke vloerbekleding

In de wereld van vandaag is milieubewustzijn van het grootste belang en loopt Forestry Timber voorop met zijn onwrikbare inzet voor duurzaamheid. Ons ethos draait niet enkel om het garanderen van de topkwaliteit van vloerbekleding in Europese eik, maar ook om het bijdragen aan een gezondere planeet.

Meer dan 70% van elke plank bestaat uit hernieuwbaar hardhout, wat onze toewijding aan verantwoord inkopen aantoont. Onze productieprocessen geven voorrang aan duurzaamheid en zorgen ervoor dat elk gebruikt materiaal een gezonde leefomgeving bevordert. Dit is een engagement dat wordt bevestigd door strenge conformiteitstests.


Nieuwe collecties: Forestry Timber presenteert met trots de tweestrooks massieve recreatievloer in 4 verschillende soorten: Hevea, gevlekte gom, Blackbutt en Europees eiken. De Clan-collectie is een vloerbekleding met een patroon, voornamelijk gemaakt van Europese eik. Beide collecties maken volledig gebruik van korte planken die anders zouden worden hergebruikt voor meubels. En tot slot is er de River Collectie. Dit zijn planken van volle lengte, in verschillende breedtes en lengtes, met een onderscheidende reeks licht- tot honingbruine kleuren.


Ervaar het buitengewone waar samengestelde houten vloeren verder gaan dan het gewone!
Verken meer op www.ftholdingsltd.com