Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Aspecta: pioniers in showroom presentatie
maandag, 11 december 2023 15:11

Aspecta: pioniers in showroom presentatie

Aspecta heeft de manier waarop showrooms worden gepresenteerd revolutionair veranderd. Hun geavanceerde oplossingen combineren flexibiliteit met een indrukwekkende productcollectie, waardoor ze een nieuwe norm in de branche hebben gesteld. Aspecta's showroomoplossingen, die zowel esthetiek als functionaliteit belichamen, bieden unieke mogelijkheden om showrooms naar een nieuw niveau te tillen. De mogelijkheid om elementen afzonderlijk of in combinatie te gebruiken, biedt ongekende flexibiliteit in showroom design.

Aspecta Flagshipstore: een nieuwe dimensie in showroom ervaring

Creëer een high-end ervaring in de showroom met de Aspecta Flagshipstore inrichting, een ruimte waar stijl en functie samenkomen. Deze inrichting presenteert alle 225 vloermogelijkheden binnen een self-selling concept, ontworpen om bezoekers zelfstandig door de collecties te laten navigeren. De ruimte is ingericht met speciale aandacht voor duurzaamheid en storytelling, waardoor klanten niet alleen het meest complete PVC assortiment kunnen ervaren, maar ook het verhaal achter elk product kunnen begrijpen. Deze aanpak zorgt voor een diepere klantbetrokkenheid en benadrukt de luxe, kwaliteit en duurzaamheid waar Aspecta bekend om staat.

Expertise en collecties van Aspecta

Aspecta, bekend om zijn expertise en hoogwaardige collecties, biedt producten die zowel voor consumenten als voor zakelijke projecten geschikt zijn. Hun collecties vallen op door kwaliteit, design en duurzaamheid. De efficiënte logistiek van Aspecta, ondersteund door PPC's voorraad en een centraal magazijn in Roosendaal, zorgt voor snelle leveringen aan zowel de residentiële als commerciële markt. Daarnaast biedt PPC een unieke 4-uurs garantie op vloeren: bij eventuele problemen wordt binnen 4 uur vervangend materiaal op de werkvloer geleverd, zodat het werk snel hervat kan worden.

Duurzaamheid en veiligheid

In een tijdperk waarin duurzaamheid essentieel is geworden, profileert Aspecta zich als een voorloper in verantwoordelijk en innovatief handelen. Hun engagement voor het milieu wordt niet alleen uitgesproken, maar ook actief nageleefd, een feit dat onderstreept wordt door het 'Indoor Air Comfort GOLD' certificaat. Dit certificaat waarborgt dat Aspecta-vloeren met de grootste zorg voor het binnenmilieu zijn geproduceerd, waardoor consumenten bij hun keuze voor Aspecta niet alleen esthetiek en kwaliteit in huis halen, maar ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Met de lancering van de volledig carbon-neutrale collecties Excellence en Contours laat Aspecta zien dat ze serieuze stappen zetten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, in lijn met de wereldwijde behoefte aan klimaatbewuste oplossingen.

Website

Aspecta heeft een state-of-the-art website waar alles te vinden is. Zo is hier een roomvisualiser te vinden waar je de Aspecta vloer kan bekijken in de ruimte naar keuze. Ook bestel je hier gemakkelijk een sample. Dealer worden Benieuwd geworden naar alles mogelijkheden van Aspecta voor jouw showroom?

Neem contact op met onze Aspecta accountmanagers: Simon 06 26 66 06 42 Adrie 06 26 39 76 80