Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»YEPP kondigt samenwerking aan met Pascal Raes
dinsdag, 05 december 2023 13:50

YEPP kondigt samenwerking aan met Pascal Raes

YEPP, dé groothandel voor vloeren heeft een samenwerking gesloten met Pascal Raes.

Pascal was gedurende quasi 30 jaar de drijvende kracht achter het merk Meister. Hij lanceerde dit A-merk op de Benelux-markt en bouwde hierrond een sterk dealernetwerk uit.
De samenwerking tussen Pascal en Meister kwam echter wegens een verschil in visie tot een einde waardoor er een mooie opportuniteit ontstond voor zowel YEPP als Pascal.

Na een eerste kennismaking bleek al snel dat Pascal, qua marktbenadering, volledig op dezelfde lijn zat als YEPP.

Pascal zal bij YEPP een nieuwe functie invullen, namelijk die van “business development manager”.
Hij zal zijn jarenlange succesvolle ervaring benutten om de verschillende A-merken die YEPP in portefeuille te promoten en potentiële nieuwe klanten te zoeken.

Hans Declercq (sales& marketing manager YEPP): “Pascal heeft meer dan bewezen dat hij de Benelux-vloerenmarkt door en door kent. Zijn ervaring, strategisch en product/technisch inzicht kunnen een enorme meerwaarde voor ons bedrijf betekenen. YEPP maakt zich klaar voor de toekomst en Pascal zal samen met ons ganse team hier intensief aan meewerken. Ondanks de sombere marktomstandigheden zien we als YEPP nog vele opportuniteiten en zullen we deze samen met onze partners/leveranciers verder uitbouwen“.

Pascal Raes (business development manager YEPP) “Tijdens de introductiefase bij de verschillende hoofdleveranciers ben ik omvergeblazen door de sterkte van de merken in de YEPP-portefeuille. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het YEPP-team deze brands nog beter in de markt te zetten en onder te brengen in een duidelijk en representatief netwerk“.

Over YEPP
YEPP, dé groothandel voor vloeren, is gevestigd in Turnhout. Met een uitgebreid salesteam van 8 personen ondersteunen we maximaal onze klanten. Naast onze eigen parket/houtproductie verdelen we verschillende gerenommeerde vloerenmerken in parket, laminaat en vinyl zoals COREtec, Parador, Bjelin, Grizzly, Liberty, Mflor en Listone Giordano! Naast vloeren hebben we een uitgebreid gamma aan accessoires van plinten en profielen tot lijmen, afwerkings- en onderhoudsproducten. Alles voor de vakhandel op één adres!
“YEPP! we’ve got it.“ Voor alle verdere vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.