Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Regionaal verkoopdirecteur - Europa
zondag, 31 maart 2024 21:00

Regionaal verkoopdirecteur - Europa

We zijn geïnteresseerd in sollicitaties van gemotiveerde, proactieve doorzetters!
Als u denkt dat u de juiste persoon bent voor deze functie, stuur dan uw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Forestry Timber is een van 's werelds grootste fabrikanten en exporteurs van samengestelde hardhouten vloerbekleding. Onze fabriek is gevestigd in Indonesië en onze verkoop- en marketingkantoren bevinden zich op het eiland Man.

Ons team van verkoopdirecteuren is verspreid over de hele wereld en biedt onze klanten specialistische marktkennis en diepgaande expertise op het gebied van samengestelde parketvloeren.

Uw rol

Door onze expansie breiden we ons verkoopteam wereldwijd uit.

Als ervaren verkoper, die deals kan sluiten en onderhandelen met importeurs, distributeurs, groothandelaars en detailhandelaars, hebt u mogelijk zelfs projectverkoopmogelijkheden.

Wij ontvangen graag sollicitaties van iedereen met kennis van vloerbekleding of van hout. Deze kennis hangt samen met een achtergrond in de verkoop of bedrijfsontwikkeling, of ervaring als importeur, distributeur, groothandelaar, detailhandelaar, franchisenemer, accountmanager, verkoopmedewerker, verkoopagent of zelfstandig ondernemer.

We willen graag dat u relaties opbouwt met nieuwe bedrijfsaccounts. U laat besluitvormers kennismaken met het meest aantrekkelijke, uitgebreide, milieuvriendelijke en innovatieve productassortiment dat verkrijgbaar is in de sector voor samengestelde parketvloeren.

Onze verkoopdirecteuren genieten van:
· Commissies betaald in US$
· Wij nemen de administratieve ondersteuning voor alle bestellingen op ons en zorgen voor uitgebreide marketingondersteuning en IT-verkooptools
· Langetermijncontract plus pensioenvoordelen