Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Wemhöner Surface Technologies wordt toegevoegd aan EPLF als nieuw geassocieerd lid
zondag, 23 april 2023 16:26

Wemhöner Surface Technologies wordt toegevoegd aan EPLF als nieuw geassocieerd lid

Brussel, 4 april 2023 – EPLF, de vereniging van Europese producenten van laminaatvloeren, is verheugd aan te kondigen dat Wemhöner Surface Technologies zich per februari 2023 bij de vereniging heeft aangesloten.

Max von Tippelskirch, president van de EPLF, verklaarde: “We zijn verheugd om zo'n innovatieve nieuwe partner aan boord te hebben. Wemhöner Surface Technologies loopt voorop op het gebied van afwerkingsproducten en hun expertise is van grote waarde voor de vereniging. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met de vereniging, aangezien zij onafgebroken hoogwaardige producten leveren voor de laminaatvloerenindustrie.”

“Verbondenheid is erg belangrijk voor ons allemaal bij Wemhöner Surface Technologies, en EPLF biedt de ideale ruimte om te communiceren met gelijkgestemde partners. We kijken ernaar uit om een bijdrage te leveren aan en te leren van inzichten van de allerbeste binnen de branche,” aldus Thomas Niedermaier, sales director bij Wemhöner.

Wemhöner is een familiebedrijf uit het Duitse Oost-Westfalen, dat wordt gedreven door passie voor techniek en constructie. Wemhöner is nauw verbonden met de hout- en meubelindustrie en produceert machines en systemen voor de afwerking van houten panelen. Het richt zich op wereldwijde en lokale markten en heeft naast zijn hoofdkantoor in Herford, Duitsland, twee productielocaties in China. De technologisch geavanceerde werkwijzen van Wemhöner tonen de baanbrekende benadering van het bedrijf om te voldoen aan de behoeften van de consument op het gebied van laminaatvloeren.

Met deze nieuwe toevoeging aan de vereniging, bestaat de EPLF inmiddels uit 16 gewone leden, 23 geassocieerde leden en 11 ondersteunende leden.