Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Publireportages»Uw wensen zijn het startpunt bij het ontwerp van uw vloer
vrijdag, 03 maart 2023 17:33

Uw wensen zijn het startpunt bij het ontwerp van uw vloer

Wilt u een parketvloer die perfect bij u aansluit? Design Parquet, een Franse fabrikant van massieve en samengestelde parketvloeren, standaard of op maat gemaakt, terrasplanken en accessoires (plinten, drempels, trapneuzen, enzovoort) biedt een ruime keuze aan assortimenten, uitzichten, afwerkingen en soorten installatie die aan ieders wens voldoen. Dit geeft architecten en interieurontwerpers de vrije hand om creatief te zijn!

Een quasi onbegrensd palet aan oplossingen

Om te voldoen aan alle comfortvereisten in woningen en openbare gebouwen (slijtvastheid, plaatsing op verwarmde/koelende vloeren), zijn de hardhouten vloeren van Design Parquet hoofdzakelijk vervaardigd uit eik (maar ook acacia, es, walnoot, esdoorn, enzovoort), evenals uit exotische houtsoorten (wengé, iroko, enzovoort). De vloeren van Design Parquet zijn verkrijgbaar in:

- een massieve drager en in duurzaam en authentiek materiaal dat kan worden geschuurd om het zijn glans terug te geven;
- Loft Pro, een meerlaagse berken multiplex drager die de duurzaamheid van massief hout combineert met de grote stabiliteit van een samengesteld parket.

Omdat hun esthetische uitzicht het karakter van een ruimte bepaalt, worden de parketvloeren van de fabrikant in vele uitzichten aangeboden: verouderd, met structuur, onafgewerkt, geborsteld, ruw verzaagd, met of zonder afschuining,... in meer dan 50 natuurlijke houtsoorten.

De parketvloeren van Design Parquet vormen het middelpunt van een interieur en weerspiegelen de persoonlijkheid ervan. Ze zijn verkrijgbaar in de afwerkingen blank gelakt, geolied en Roc gelakt of in decoratieve designkleuren (wit, grijs en bruin). Het exclusieve Roc Varnish, het paradepaardje van het bedrijf, is ontwikkeld om bestand te zijn tegen intensief gebruik in restaurants, hotels en winkelcentra.

Via zijn unieke collectie voor de badkamer, en in het bijzonder zijn Navylam + gamma, vormt Design Parquet een referentie in de sector.

Unieke perspectieven

Of u nu op zoek bent naar authenticiteit of moderniteit, de parketvloeren van de fabrikant die geplaatst worden op de Engelse of Franse manier, onder de vorm van Hongaars punt, in visgraat of in scheepsdek, bieden nieuwe perspectieven. Ze doen de ruimte groter lijken, bezorgen ze structuur en creëren unieke omgevingen.

Design Parquet, uitmuntend maatwerk

Het ultramoderne productieapparaat van Design Parquet garandeert een specificiteit die bijna uniek is op de markt, met de mogelijkheid om panelen op maat aan te bieden (eiken Versailles, Chantilly, Wagram, Chambord, Aremberg, enzovoort) en ze te personaliseren, met meer dan een miljoen combinaties. Een voorbeeld hiervan is de productie van een massief eiken lamelparket, volgens de door de architect voorgeschreven specificaties, waarbij alle stroken werden genummerd, op het montageplan gemarkeerd en voorgemonteerd geleverd om de installatie te vergemakkelijken.

Deze bijzonderheid, waarmee het zich onderscheidt, trekt tal van professionals uit de sector aan en doet het in de kijker staan. Dit blijkt uit de vele prestigieuze referenties in Frankrijk en daarbuiten: het theater van Fontenay-le-Comte, het Mucem in Marseille, het hotel Beau Rivage in Lausanne, het Salmiya-theater in Koeweit,....).

Op 25 jaar tijd is het bedrijf door zijn innovatieve positionering een belangrijke speler geworden op de Franse markt en wist het zich internationaal te ontwikkelen. In een concurrentiële context verdedigt DESIGN PARQUET haar imago van kleine onderneming dankzij een unieke knowhow van maatwerk, een snelle reactietijd en een enorm aanpassingsvermogen om alle specifieke uitdagingen van professionals aan te gaan.

Om de consument parket te garanderen dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, verkreeg Design Parquet, dat gevestigd is in het Franse Torcé (Ille-et-Vilaine), de FSC ® en PEFC TM certificaten.

Meer informatie vindt u op www.designparquet.com