Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Publireportages»ROEP SLECHTE ISOLATIE EEN HALT TOE!
donderdag, 02 maart 2023 15:21

ROEP SLECHTE ISOLATIE EEN HALT TOE!

DINACHOC, DE PARTNER VOOR EEN GOEDE AKOESTISCHE ISOLATIE

DINACHOC revolutioneert de isolatiemarkt
Veel akoestische onderlagen maken hun beloften enkel op korte termijn waar. Met de producten op basis van gerecycled rubber van DINACHOC bent u op de lange termijn verzekerd van de voorgeschreven akoestische winst op uw werf. Zij zullen u doeltreffendheid en sereniteit brengen door in alle eenvoud bij te dragen aan de naleving van de akoestische verplichtingen waarmee elke bouwheer rekening moet houden.

Als vakman moet u de instructies van uw klanten opvolgen met inachtneming van de wettelijke aanbevelingen op het vlak van akoestische isolatie. Bij renovatie is het niet langer mogelijk een
vloerbedekking door een andere te vervangen zonder het nemen van bepaalde akoestische voorzorgsmaatregelen, anders zullen de klachten over geluidsoverlast van uw klanten of hun buren zich opstapelen. DINACHOC biedt opdrachtgevers, ontwerpers en aannemers een effectieve akoestische oplossing die past bij hun werf en die hun werk eenvoudiger maakt. Of het nu gaat om een openbare ruimte, een nieuwe flat, een renovatie, een huis, een commerciële ruimte of een plaats waar muziek gespeeld wordt, telkens is het DINACHOC gamma geschikt voor het project.

VERANTWOORDE MATERIALEN
De akoestische programma's van DINACHOC liggen een stap voor op de huidige isolatieoplossingen. De samenstelling van DINACHOC rubber is speciaal ontworpen om er een sterk, gezond en duurzaam isolatieproduct van te maken. In tegenstelling tot de meeste basisonderlagen wordt het rubber dat voor de productie van DINACHOC onderlagen wordt gebruikt, gemaakt van geregenereerde producten: in plaats van nieuwe grondstoffen te winnen die het milieu op lange termijn verontreinigen, hergebruikt DINACHOC bestaande materialen (gerecycleerde banden), waardoor ze een tweede leven krijgen.

Bovendien is het DINACHOC-gamma geclassificeerd als A+, wat het tot een van de gezondste oplossingen maakt op het vlak van de uitstoot van vluchtige stoffen.
Prestaties nastreven zonder te beknibbelen op het ethische aspect, integraal deel uitmaken van de kringloopeconomie door de voorkeur te geven aan geregenereerde producten en de planeet niet overbelasten, dat is de ambitie van DINACHOC.

DUURZAME AKOESTISCHE BELOFTEN
DINACHOC biedt efficiënte en hoogperformante oplossingen die het contactgeluid tot 40dB kunnen reduceren. De DINACHOC isolatiematerialen hebben een garantie van 50 jaar, voor een optimaal en langdurig akoestisch comfort. Ze zijn doeltreffend boven en onder de vloerbekleding: ze absorberen stapgeluiden, vermijden resonantieboxen, alle contactgeluiden in de lage frequenties (de meest storende geluiden voor het menselijk oor) en zijn ook trillingsdempend.
In tegenstelling tot de gebruikelijke isolatieproducten zijn die van DINACHOC gegarandeerd effectief op de zeer lange termijn.
DINACHOC rubber is onveranderlijk en zal niet inklinken of uiteenvallen, wat een belofte is die maar weinig beschikbare onderlagen kunnen waarmaken.

VOLDOE AAN UW WETTELIJKE VERPLICHTINGEN ZONDER RISICO
Met DINACHOC vermijdt u de risico's van een slechte materiaalkeuze.
Elke vakman heeft de verplichting zijn klanten de juiste begeleiding te geven: doet hij dat niet, dan is hij verantwoordelijk voor de materialen die gekozen werden en de verkregen akoestische resultaten.
Wanneer die niet in overeenstemming zijn met de wetgeving of de DTU-directieven, wordt de werfverantwoordelijke verantwoordelijk gesteld. Met het DINACHOC gamma kunt u voldoen aan de wettelijke akoestische verplichtingen. Door na te laten een doeltreffende ondervloer onder een nieuwe vloerbedekking aan te brengen of door uw vloer te renoveren zonder een minstens even doeltreffende oplossing voor geluidsisolatie aan te bieden als de vorige, loopt u het risico door uw klanten en hun buren voor de rechter te worden gedaagd.
Dit is een verspilling van tijd en geld die nochtans gemakkelijk kan worden vermeden. Het niet naleven van de akoestische voorschriften kan zeer duur zijn, negeer ze niet.

DINACHOC
170 RUE DE LA ROQUETTE - 75011 PARIS
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.dinachoc.fr 
Tel : 0033783020314