Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»JOUPLAST®
donderdag, 25 mei 2023 09:19

JOUPLAST®

Werken met FixeGo® JOUPLAST® - een houten terras zonder zichtbare schroeven!

De eigenaar van dit moderne huis in de Ain, in Simandre-sur-Suran, deed een beroep op een tuinarchitect om een terras en een pooldeck te installeren met houten planken en keramische tegels. Om dit project te laten slagen koos hij voor het FixeGo® JOUPLAST-concept®, een montagesysteem voor houten vlonderplanken zonder zichtbare schroeven.

Het kostte slechts twee weken om dit project af te ronden, mede dankzij de kwaliteit van de materialen en de FixeGo® JOUPLAST-set®, die de tuinarchitect op succesvolle wijze heeft geïmplementeerd. Het terras is geplaatst op noppen en is samengesteld uit balken en houten latten rond een rechthoek van keramische tegels. Het strekt zich uit rond het zwembad en wordt omzoomd door keramische stoepranden. Het geheel heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m².

FixeGo® JOUPLAST® is een innovatief en universeel product dat geschikt is voor alle stabiele houtsoorten (behalve composiethout). Het eerste voordeel van deze 100% onzichtbare bevestiging is uiteraard het esthetische aspect. Het zorgt voor een perfecte en regelmatige afstand tussen de planken, zonder tussenkomst van traditionele schroeven. Met het FixeGo-systeem® wordt stagnatie van water op de bevestingspunten beperkt en de duurzaamheid van de houten planken verhoogd.

Met FixeGo® biedt JOUPLAST® een systeem om snel houten vlonders te bouwen dat voor iedereen toegankelijk is en er prachtig uitziet. Deze oplossing is eenvoudig te implementeren, zorgt voor een onberispelijke afwerking van elk houten terras en verlengt ook nog eens de levensduur ervan!