Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Lamett
donderdag, 08 juli 2021 15:26

Lamett

Parquetvinyl is er voor wie niet op kousenvoeten door het leven wil gaan. De nieuwe campagnebeelden spreken tot de verbeelding. Parquetvinyl is er voor wie niet op kousenvoeten door het leven wil gaan. De nieuwe campagnebeelden spreken tot de verbeelding.

De pracht van hout, het gemak van vinyl.

Met het merk Parquetvinyl, dé referentie in rigide vinylvloeren, introduceert Lamett uit Deerlijk een totaal vernieuwde communicatie: nieuwe collecties en nieuwe kleuren onder de noemer ‘Voor groot plezier… en kleine drama’s’.

Want daar is Parquetvinyl helemaal op voorzien. Het combineert de troeven van parket met het onderhoudsgemak van vinyl. Parquetvinyl is volledig waterproof, kan tegen een stootje, is geschikt voor elke ruimte, en voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De planken hebben een Tight Lock kliksysteem en een geïntegreerde ondervloer, dat zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie.

Planken, visgraatvloeren en tegels.
Er werd hard gewerkt aan een zo natuurlijk mogelijk uitzicht van de planken en daar is men zeker in geslaagd: een realistische houtstructuur in combinatie met een zeer lage glansgraad (slechts 2-4%) en subtiele kleurschakeringen zorgen voor een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een echte parketvloer. Ook trendy visgraatvloeren en tegels in marmer-look ontbreken niet in het aanbod.