Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»ntgrate wint MIAW Award in Parijs – Franse markt belangrijk voor ntgrate
donderdag, 09 januari 2020 09:12

ntgrate wint MIAW Award in Parijs – Franse markt belangrijk voor ntgrate

Wat zijn de overwegingen geweest voor ntgrate om aan de MIAW Award deel te nemen?

Frankrijk is voor ntgrate, fabrikant van geweven vinyl vloerbekleding een belangrijke markt.

Parijs is dan ook het mekka van de Franse architectenwereld en een belangrijke locatie pm de Franse interieurarchitecten te bereiken.

Het is belangrijk dat een van onze meest recente innovaties, nrgrate Versatile de MIAW Award gewonnen heeft. Er waren heel wat belangrijke Franse (interieur) architecten op de uitreiking van de Awards in Parijs. We waren dan ook erg tevreden van de opkomst.

Het winnend product : ntgrate Versatile

Om je vloer extra karakter te geven, creëerde ntgrate samen met Belgisch designer Gerd Couckhuyt 5 nieuwe snijvormen ‘Versatile’: van het gedurfde Bean tot het futuristische Flowerz. Speel met de vormen en legrichting tot de puzzel past. “Overal zie je vierkanten en rechthoeken. Iedereen verbergt de voegen. Ik doe bewust het omgekeerde: het lijnenspel moet opvallen. Zo krijgt je vloer pas echt een ziel.” - Gerd Couckhuyt -

Wat zijn uw verwachtingen ?

We kijken er alvast naar uit om met onze innovaties de ‘Franse’ interieurarchitect te inspireren. We werken met tal van architectenbureau’s. Door het behalen van de MIAW Award zijn er misschien (Interieur)architecten die voor het eerst de talrijke voordelen van geweven vinyl vloerbekleding zullen ontdekken. Of bezoekers op de komende beurzen en events die ons product reeds gebruiken maar die door onze recente bekroningen extra geprikkeld kunnen worden.

We kijken er alvast naar uit om met tal van uitdagende projecten in aanraking te komen.

Frankrijk is een belangrijke exportmarkt voor ntgrate.

www.ntgrate.eu