Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Parket en Laminaat»Publireportages»De QUICK-STEP MASTER INSTALLER: kies voor een ervaren en betrouwbare vakman

De QUICK-STEP MASTER INSTALLER: kies voor een ervaren en betrouwbare vakman

Quick-Step staat niet enkel borg voor een aanbod hoogwaardige en stijlvolle vloeren in parket, laminaat of vinyl. Ook voor de plaatsing van uw droomvloer biedt Quick-Step u de maximale garantie op een vakkundige plaatsing met de keuze voor een Quick-Step Master Installer. Deze onafhankelijke vakman genoot een intensieve installatietraining in de Quick-Step Flooring Academy en zorgt voor een piekfijne installatie met daarbovenop  twee jaar  volledige installatiegarantie voor een totale gemoedsrust.

Geschoold in de Quick-Step Academy

Quick-Step bekommert zich niet enkel om de kwaliteit van jouw vloer. Ook de plaatsing is een belangrijk onderdeel bij de keuze voor een nieuwe vloer. Daarom opende Quick-Step recent  in Wielsbeke de Quick-Step Flooring Academy, een uniek trainingscenter voor vloereninstallateurs.

Daar worden vaklui tijdens intensieve trainingen opgeleid tot 'Quick-Step Master Installer'. Ze krijgen er alle info en technieken mee om uw Quick-Step vloer vakkundig te plaatsen en blijven ook nadien via regelmatige trainingssessies perfect op de hoogte van alle nieuwe producten en installatiemethoden. De titel van Quick-Step Master Installers dragen ze dan ook met gepaste trots.

2 jaar installatiegarantie gegarandeerd door Quick-Step

Bij Quick-Step hebben ze alle vertrouwen in de door hen opgeleide Quick-Step Master Installers. Daarom bieden ze tegelijk een aantal extra garanties op een professionele en kwaliteitsvolle plaatsing (zie kader). Bovendien geniet u van 2 jaar installatiegarantie die u de zekerheid biedt dat de vloerplaatsing volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd. Loopt er toch iets fout dan zorgt Quick-Step dat het probleem voor u rechtgezet wordt. De garantie dekt de kosten van het herstel van het defecte werk tot de waarde van € 3000 (prijs van de vloer en het installatie¬werk inbegrepen).

MasterInstaller FloorDesigners Logo LargeDe Quick-Step Master Installer: een professionele plaatsing met extra voordelen

Kiezen voor een Quick-Step Master Installer met zijn bijhorende opleiding en begeleiding is de beste garantie  op een vakkundige plaatsting van uw Quick-Step vloer in uw woning.

Quick-Step biedt bovendien een aantal extra voordelen:

U krijgt voorafgaand professioneel advies wat betreft de voorbereiding en de plaatsing van uw vloer.

De Quick-Step Master Installer zorgt bij de plaatsing voor de bescherming van uw meubels en andere decoratie in de omgeving van de nieuwe vloer.

Alles gebeurt volgens werkmethoden die de hoogste kwaliteit en de beste afwerking garandeert.

Uw woning wordt na de plaatsing van de Quick-Step vloer proper achtergelaten.

Een Quick-Step Master Installer bij jou in de buurt vind je op de website van Quick-Step. Surf naar http://www.quick-step.be/nl-BE/vind-een-installateur