Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Parket en Laminaat»Publireportages»La Maison du Plancher: huis van vertrouwen voor houten vloeren binnen én buiten

La Maison du Plancher: huis van vertrouwen voor houten vloeren binnen én buiten

SAM 0021La Maison du Plancher uit Beaufays is de familiale onderneming van Olivier Lemal, die bijgestaan wordt door diens zoon Julien en diens neef Nicolas Champion. Het bedrijf biedt een breed aanbod massief en meerlaags parket aan en is ook gespecialiseerd in laminaat, vinyl, bamboe en buitenterrassen of afboordingen rond zwembaden. Alles wordt vakkundig en met de grootste zorg geplaatst door de eigen plaatsingsteams van La Maison du Plancher.

Ruim aanbod

Klanten vinden bij La Maison du Plancher een heel ruim aanbod aan vloeren, exclusief afkomstig van kwaliteitsfabrikanten.  Het gaat daarbij onder meer om massieve of meerlaagse parketvloeren in verschillende dikten en breedtes en tal van houtsoorten waaronder Franse eik, esdoorn, merbau, afzelia, padoek, ipe, purperhart... en ook bamboevloeren. Voor de afwerking is er keuze uit diverse tinten in olie of lak.

 

IMG 0447

De onderneming biedt bovendien ook Quick-Step kwaliteitslaminaat en -vinyl aan. Een andere specialiteit is de realisatie van houten deckings op buitenterrassen, houten vloerbekledingen in tuinen en rond zwembaden en daarnaast ook de vervaardiging van carports en de afwerking van projecten op maat. Verder kan men bij La Maison du Plancher ook nog terecht voor de renovatie van oude parketvloeren.

Moderne en ruime toonzaal

Klanten worden bij La Maison du Plancher onthaald in een heel oud gebouw in Beaufays, dat men zelf nauwgezet renoveerde, in de buurt van uitrit 43 van de Autoroute des Ardennes. Hier komt men terecht in een moderne parketspeciaalzaak, met een ruime toonzaal gespreid over twee verdiepingen, waarin een compleet overzicht van het aanbod te zien is. Zaakvoerder Olivier Lemal maakt graag tijd vrij voor advies en begeleiding bij de vloerenkeuze.

Prachtige realisaties

La Maison du Plancher bouwde de voorbije 15 jaar een sterke reputatie op dankzij prachtige realisaties en kwaliteitswerk. Op de website vindt men een ruim en divers overzicht van haar projecten.

Kwaliteitsmerken

Een goede reputatie als parketspeciaalzaak bouw je niet enkel door zelf goed werk te leveren. Je moet ook kunnen rekenen op leveranciers van kwaliteitsproducten. Met die filosofie bouwde La Maison du Plancher haar aanbod uit met stuk voor stuk merken van kwaliteitsleveranciers: Art/Déco, Di Legno, Lalegno, Par-ky, Quick-Step, BambooTouch®, Z-Parket, Collstrop, Cambrillo, Tarkett, B-Fix, Vetedy, Osmo, Blanchon, Basin, Mapei...

La Maison du Plancher

Rue de Louveigné 172

4052 BEAUFAYS

Tel : 04/368 76 85 of 0475/75 63 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.lamaisonduplancher.be