U bevindt zich hier:Nieuws»Triplaco Print Acoustics / Meeting Box Paola Navone Stand Abet Laminati Salone Del Mobile
donderdag, 11 april 2019 09:52

Triplaco Print Acoustics / Meeting Box Paola Navone Stand Abet Laminati Salone Del Mobile

Kristoff Ver Eecke – General Manager Print Acoustics :

"Print Acoustics absorberende panelen op Abet Laminati stand hall 22 van Fiera Milano passen perfect  voor bezoekers die  kwaliteitsvolle functionele maatoplossingen wensen binnen woon-werk-ontspanningsruimte ontwerp"

 

Triplaco Print Acoustics

Onze Visie:

Print Acoustics streeft ernaar de meest efficiënte, stabiele en decoratieve akoestisch dempende oplossingen op basis van het Helmholtz-principe te ontwikkelen en te produceren voor de reductie van de nagalm, veroorzaakt door de menselijke stem. Op die manier dragen wij bij tot een verbeterd akoestisch comfort en een gezond binnen-klimaat in gebouwen.

Onze Missie:

Print Acoustics biedt de internationale projectmarkt een breed assortiment efficiënte, decoratieve en duurzame geluidsabsorberende panelen op maat van elke toepassing. Deze oplossingen op basis van het Helmholtz-principe bestaan uit een hoogwaardige kern met een kwalitatieve, eenvoudig te reinigen bovenlaag. Samen met ons netwerk van partners garanderen wij de klanten lokaal een persoonlijke begeleiding van hun project, vanaf de voorschrijving tot de installatie.

Onze productie en R&D

Alle akoestisch dempende producten van Print Acoustics worden in-huis ontwikkeld en geproduceerd. Ze ondergaan grondige testen in de nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch labo, alvorens ze op de markt gebracht worden. Na een studie en de

technisch tekening van elke bestelling, worden de panelen, deuren en losse elementen geproduceerd in onze fabriek in Harelbeke (België). De kwaliteit van de producten wordt tijdens en na het productieproces gecontroleerd.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Triplaco Print Acoustics / Meeting Box Paola Navone Stand Abet Laminati Salone Del Mobile

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin