U bevindt zich hier:Nieuws»Bezoek LIGNA en maak kennis met de toekomst van houtbewerking, -verwerking en bosbouw op een ongeëvenaarde schaal. Make more out of wood!
donderdag, 11 april 2019 09:42

Bezoek LIGNA en maak kennis met de toekomst van houtbewerking, -verwerking en bosbouw op een ongeëvenaarde schaal. Make more out of wood!

  • Registreer hier en ontvang uw gratis toegangskaart.*
  • Reserveer hier uw plaats op de chartervlucht van 28 mei 2019.

Van 27 t.e.m. 31 mei 2019 komen zo’n 1500 bedrijven samen op LIGNA Hannover, ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor machines, gereedschappen en installaties voor de houtindustrie en de bosbouw. Professionele bezoekers kunnen zich verwachten aan een uitgebreid aanbod van innovaties: van bosbouwtechnologie en houtbewerking, tot gereedschapssystemen en oppervlaktetechnologie.

LIGNA 2019 zal de nadruk leggen op drie belangrijke thema’s: Integrated Woodworking – Customized Solutions, Smart Surface Technologies en Access to Resources and Technologies. Deze laatste is hét onderwerp op de Wood Industry Summit, de bijeenkomst van technologieleveranciers voor bosbouw en de primaire houtverwerkende industrie. Als bezoeker krijgt u bovendien de kans om actief deel te nemen aan o.a. netwerkevenementen, live-demonstraties en begeleide rondleidingen.

De beurs snel maar efficiënt bezoeken? Op 28 mei 2019 organiseert Tradefairs een ééndaagse chartervlucht naar LIGNA, vertrekkende vanuit Brussel. Meer reis- en accommodatiemogelijkheden ontdekt u hier.

*elk ticket is geldig gedurende de hele beursperiode en geeft ook toegang tot interzum, de vakbeurs voor de productie van meubels en interieur in Keulen.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Bezoek LIGNA en maak kennis met de toekomst van houtbewerking, -verwerking en bosbouw op een ongeëvenaarde schaal. Make more out of wood!

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin