U bevindt zich hier:Nieuws»UNILIN neemt Koninklijke Peitsman over
dinsdag, 05 februari 2019 15:57

UNILIN neemt Koninklijke Peitsman over

UNILIN, division Flooring voltooide de overname van het Nederlandse bedrijf Koninklijke Peitsman. De overname kadert in de strategie van UNILIN, division Flooring om de directe distributie te versterken.

UNILIN, producent van onder meer laminaat-, samengestelde parket- en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step, Pergo & Balterio, heeft na de eerdere intentieverklaring de overname van Koninklijke Peitsman gefinaliseerd.

„Met deze overname willen we onze directe distributiestrategie versterken en onze aanwezigheid in de Nederlandse markt bekrachtigen. Het laat ons toe een klantgerichte en hoogwaardige service te blijven bieden“, zegt Ruben Desmet, President Flooring Europe.

Koninklijke Peitsman is sinds 1990 een strategische partner voor de activiteiten van Quick-Step in Nederland. Het bedrijf, in 1885 opgericht, is een sterke, hoogwaardige verdeler van vloeren en telt 140 medewerkers over 11 locaties. De efficiënte, klantgerichte aanpak en de hoge mate van digitale transformatie maken Koninklijke Peitsman een sterke partner voor UNILIN.

Naast de distributie door Koninklijke Peitsman blijven De Plinten & Profielen Centrale (PPC) en Headlam distributiepartners voor de verdeling van het merk Quick-Step in Nederland.

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws UNILIN neemt Koninklijke Peitsman over

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin