U bevindt zich hier:Nieuws»UNILIN kondigt intentie aan om Koninklijke Peitsman over te nemen.
dinsdag, 18 december 2018 08:48

UNILIN kondigt intentie aan om Koninklijke Peitsman over te nemen.

Wielsbeke (België), 17 december 2018 - UNILIN, het bedrijf achter de gekende vloerenmerken Quick-Step, Pergo & Balterio, heeft de intentie om het Nederlandse bedrijf Koninklijke Peitsman over te nemen. De overname kadert in de strategie van UNILIN om de directe distributie te versterken.

UNILIN, producent van onder meer laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step, Pergo & Balterio, heeft de intentie om Koninklijke Peitsman over te nemen. Hiermee wil het bedrijf zijn directe distributiestrategie versterken en een klantgerichte, hoogwaardige service blijven verzekeren. Koninklijke Peitsman is sinds 1990 een strategische partner voor de Quick-Step activiteiten in Nederland. Het bedrijf, in 1885 opgericht, is een sterke, hoogwaardige verdeler van vloeren en telt 140 medewerkers over 11 locaties. De efficiënte, klantgerichte aanpak en de hoge mate van digitalisatie maken Royal Peitsman een sterke partner voor UNILIN.

De overname dient momenteel nog goedgekeurd te worden door ACM (Autoriteit Consument & Markt) en de Antitrust autoriteiten. Tot dan geldt voor beide bedrijven de normale gang van zaken.

U bevindt zich hier: Home Nieuws UNILIN kondigt intentie aan om Koninklijke Peitsman over te nemen.

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin