U bevindt zich hier:Nieuws»Soudal realiseert dubbelslag met twee buitenlandse overnames in één week
donderdag, 29 november 2018 16:00

Soudal realiseert dubbelslag met twee buitenlandse overnames in één week

TURNHOUT Soudal kondigt opnieuw de overname aan van twee exclusieve distributeurs in het buitenland. In Nieuw-Zeeland wordt de lokale partner Holdfast NZ Ltd. overgenomen, in Finland wordt Joints Oy de lokale Soudal-vestiging. Symbolisch voor de mondiale expansiepolitiek van de Turnhoutse specialist in chemische bouwnijverheid, is dat de beide vestigingen nagenoeg perfect elkaars tegenvoeters zijn.

Zowel Holdfast NZ Ltd. in Nieuw-Zeeland als het Finse Joints Oy zijn reeds meerdere decennia de exclusieve Soudal-verdeler in hun land. Het Nieuw-Zeelandse Holdfast, een lokale grootdistributeur naar de bouw, industrie en retail, is een familiebedrijf dat in 2018 ca 13 mio. € omzet realiseert en 44 mensen tewerkstelt. Het Finse Joints zal 2018 afsluiten met een omzet van circa 6 mio. € en heeft 12 werknemers in dienst.

Dirk Coorevits, Managing Director Soudal en door Trends genomineerd voor de titel van Manager van het Jaar 2018: "Bij beide overnames zal de vestiging ons in staat stellen om lokaal stevig verder te groeien. De tewerkstelling van de bedrijven blijft ongewijzigd en het huidige management blijft aan het roer. Om de integratie van beide overgenomen bedrijven binnen de wereldwijde Soudal-structuur te versterken, zullen we de huidige bedrijfsnamen wijzigen in Soudal NZ Ltd. en Soudal Oy."

Beide overnames betekenen wederom een nieuwe stap in de constante groei die Soudal sinds haar oprichting in 1966 laat optekenen. Het bedrijf zal 2018 afsluiten met een omzet van ca 850 mio. € en een omzetgroei van ca 10%.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Soudal realiseert dubbelslag met twee buitenlandse overnames in één week

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin