U bevindt zich hier:Nieuws»COREtec ® vloeren geïnstalleerd in mooi renovatieproject - Kantoren TVH in Waregem - 500 m2 Aquila STONE+
dinsdag, 13 november 2018 16:41

COREtec ® vloeren geïnstalleerd in mooi renovatieproject - Kantoren TVH in Waregem - 500 m2 Aquila STONE+

Er werd voor COREtec® geopteerd om bovenop de bestaande vloer en zonder voobereidende werken een slijtvaste vloer te kunnen plaatsen die slechts 8 mm dik is. Bovendien is de COREtec® vloer ook gemakkelijk in onderhoud

wat een voordeel is voor kantoren waar veel beweging is. De Aquila vloer die geplaatst werd doet de ruimtes nog groter lijken.

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Naast het feit dat COREtec® de architect en  fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of  krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen  enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar.

Gegevens :

Locatie :                            Kantoren TVH Waregem

                                         Verbouwing / Herinrichting van een oude kantoorruimte

COREtec® Vloer :            COREtec® Stone+ Aquila

Grootte :                           500 M2

Architect :                         Kris Cottenier /  K-ONCEPT

Installateur :                     Tecnospace / Natuurhoutenvloeren

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.

“COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of  krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!”

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws COREtec ® vloeren geïnstalleerd in mooi renovatieproject - Kantoren TVH in Waregem - 500 m2 Aquila STONE+

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin