U bevindt zich hier:Nieuws»Rectavit
dinsdag, 13 november 2018 16:41

Rectavit

Rectavit, fabrikant in lijmen, siliconen en PU-schuimen is een gevestigde waarde, zowel in België als in de rest van Europa en geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.

Sinds 2004 maakt Rectavit deel uit van de internationale Soudal groep uit Turnhout. De Soudalgroep, onder leiding van oprichter Vic Swerts, had zijn sterke positie in dezelfde markten voornamelijk met voegkitten en polyurethaanschuimen uitgebouwd.

De firma wordt reeds 11 jaar geleid door Filip Versele, commercieel directeur. Filip heeft besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven en deed recent een overname van een bedrijf in de voedingsindustrie. Filip wordt vanaf 1 december opgevolgd door Ben Swerts.

Ben heeft een 4 jaar ervaring bij Ernst & Young als financial auditor vooraleer hij de Soudal Group versterkte als market development manager voor het professionele gamma in België.

Ben zal Rectavit verder ondersteunen het productenassortiment uit te breiden en te diversifiëren, zowel als de strategie verder uit te bouwen. Rectavit blijft trouw aan zijn oorspronkelijke doelstelling. Deze formule zal dan ook de basis vormen van onze verdere ontwikkeling.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Rectavit

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin