U bevindt zich hier:Nieuws»Unifloor Underlay Systems introduceert als eerste bedrijf in Nederland het nieuwe NTA geluidslabel
woensdag, 07 november 2018 10:45

Unifloor Underlay Systems introduceert als eerste bedrijf in Nederland het nieuwe NTA geluidslabel

DEVENTER- Unifloor Underlay Systems introduceert als eerste bedrijf in Nederland het nieuwe NTA  geluidslabel op de verpakking van de Redfloor®.

Het NTA geluidslabel maakt het voor de consument eenvoudiger om ondervloeren te vergelijken op de prestatie op het gebied van geluidsreductie. Dit label wordt geplaatst op de verpakking van het product.

Het NTA label is een nieuw label dat op basis van laboratoriumtesten door de NEN wordt verstrekt. Een label met 3 sterren is geschikt voor gebruik op betonnen vloeren. Dit betekent dat een geluidsreductie van 10 dB  ΔLlin wordt behaald. Deze norm staat in veel huurcontracten en reglementen van VVE’s.

De Unifloor Redfloor heeft 3 sterren gekregen voor gebruik op een betonnen vloer en Unifloor voert nu als eerst bedrijf in Nederland het NTA label in op de verpakking van de Unifloor Redfloor®.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Unifloor Underlay Systems introduceert als eerste bedrijf in Nederland het nieuwe NTA geluidslabel

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin