U bevindt zich hier:Nieuws»Bostik presenteert compleet nieuw Stucco pakket
woensdag, 07 november 2018 10:40

Bostik presenteert compleet nieuw Stucco pakket

Bostik, een wereldwijd actieve en toonaangevende fabrikant van lijmen, kitten, mortels en afdichtingsmiddelen, heeft een geheel nieuw assortiment onder de naam “Stucco” ontwikkeld. Hiermee biedt Bostik nu ook een totaaloplossing voor de stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven in de bouw- en afbouwsector, zowel renovatie als nieuwbouw.

Het nieuwe Bostik Stucco assortiment bestaat uit een aantal kwalitatief hoogwaardige voorbehandelingsmiddelen, vul- en reparatieproducten en uitvlak- en egalisatiemortels. Met een constante kwaliteit, goede beschikbaarheid, technische advisering en goede ondersteuning zijn professionals verzekerd van een perfect eindresultaat.

Om een hoogwaardige hechting te garanderen heeft Bostik enkele primers geselecteerd voor poreuze zuigende ondergronden en niet-poreuze ondergronden. Voor het repareren en/of vullen van naden, schroefgaten en oneffenheden heeft Bostik de Stucco Pasterboard filler en de Stucco Filler Finish in het assortiment. Om vervolgens muren en/of plafonds mooi uit te vlakken of te egaliseren biedt het Bostik Stucco pakket enkele verschillende producten voor het pleisterwerk en raapwerk. Voor de grovere en dikkere laag heeft Bostik de Stucco W-140 en voor de fijnere afwerking kan gekozen worden tussen de Stucco W-26 (een witte, met kunsthars verrijkte wandegaline), de Stucco W-105 (fijnkorrelig en cementgebonden) en de Stucco W-110 (een witte pleistermassa op basis van kunsthars gemodificeerd witcement). Na deze afwerklaag kan de wand of muur eventueel nog geschilderd, behangen of betegeld worden. Tot slot zijn nog enkele hulpmiddelen en gereedschappen beschikbaar, zoals een maatbeker, mengkuip, spackmes, spaan en troffel waarmee de hele klus geklaard kan worden. 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Bostik presenteert compleet nieuw Stucco pakket

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin