U bevindt zich hier:Nieuws»MADE expo
woensdag, 07 november 2018 09:31

MADE expo

EEN UNIEK KARAKTER EN EEN UNIEKE FORMAT DIE SAMEN BIJDRAGEN TOT DE GROEI VAN DE BOUWMARKT, ZORGEN ERVOOR DAT MADE EXPO, DE LEIDENDE BEURS OP HET VLAK VAN ARCHITECTUUR EN BOUW, NOG INTERESSANTER WORDT (MEER DAN 70% VAN DE STANDRUIMTE IS INGENOMEN 6 MAANDEN VOOR DE START - 13 TOT EN MET 16 MAART 2019).

De bouwmarkt vertoont een positieve tendens: de schattingen van MADE expo, die gebaseerd zijn op cijfers van de ANCE, stellen dat de markt voor 2018 een resultaat zal neerzetten dat neerkomt op 122,6 miljard euro. Daarmee wordt een sterke impuls van de sector van de renovatie en restauratie (38,1% van de markt) bevestigd. Vooral in de regio van Milaan heerst er momenteel een heel sterke activiteit, die een rechtstreeks verband houdt met vastgoed en bouw.

MADE expo, het grootste internationale Italiaanse evenement in de sectoren van de bouw en de architectuur, is vooral interessant omdat het gestoeld is op een speciaal format in vier tentoonstellingshallen (MADE bouw en materiaal, bekledingsmaterialen, MADE ramen en deuren, MADE interieurs en afwerkingen en MADE software, technologieën en diensten), aangevuld met tentoonstellingen, events en lezingen. 70% van de tentoonstellingsruimte is al ingenomen door een groot aantal ondernemingen.

U bevindt zich hier: Home Nieuws MADE expo

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin