U bevindt zich hier:Nieuws»Een delegatie van de Kamer van Koophandel op bezoek bij Neuhofer
woensdag, 07 november 2018 09:23

Een delegatie van de Kamer van Koophandel op bezoek bij Neuhofer

Op 23 augustus ontving plintenfabrikant Neuhofer uit Zell am Moos mevrouw Doris Hummer, de voorzitster van de Oostenrijkse Kamer van Koophandel (WKOÖ), mevrouw Angelika Winzig, voorzitster van de plaatselijke afdeling en gedeputeerde, en de heer Thomas Brindl, de verantwoordelijke van de plaatselijke afdeling.

Zij waren onder de indruk van de ononderbroken groei en de permanente investeringen in de site van Zell am Moos (14 miljoen euro werd de voorbije vijf jaar geïnvesteerd in de automatisatie en de integratie van de installaties, de verpakkingsrobots, het “FN Digiprint-Competence Center” en de stockagehallen). De Kamer van Koophandel van Hoog-Oostenrijk had de uitnodiging van Neuhofer aanvaard om zich een idee te kunnen vormen ter plaatse.

“In het kader van de voorstelling van zowel de familiale onderneming als onze visie konden we het hebben over de uitdagingen die op ons afkomen, en waarvoor we hopen de steun van de Kamer te krijgen. Het gaat, bijvoorbeeld, over steun voor het verkrijgen van toelatingen die gelinkt zijn aan toekomstige bouwprojecten, over steun zodat onze vier gewaardeerde leercontracten die afkomstig zijn uit Afghanistan in Oostenrijk kunnen blijven, over contacten op het vlak van de export en ook nog de vraag naar het tekort aan mankracht, enzovoort”, preciseert directeur Franz Neuhofer.

De delegatie kreeg vervolgens een geleid bezoek aan de productiehallen en stelde achteraf dat ze overtuigd en onder de indruk was van de capaciteiten van de familiale onderneming.

“Wij zijn zeer verheugd met de felicitaties die we kregen en maken die uiteraard ook over aan al onze medewerksters en medewerkers”, reageert Franz Neuhofer enthousiast.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Een delegatie van de Kamer van Koophandel op bezoek bij Neuhofer

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin