U bevindt zich hier:Nieuws»Workcamp Parquet in Nederland – Osmo als partner en sponsor
woensdag, 07 november 2018 09:10

Workcamp Parquet in Nederland – Osmo als partner en sponsor

Innovatie door traditie

Onder het motto "innovatie door traditie" kwamen experts uit de parket- en houten vloerenindustrie van 1 tot 9 september 2018 samen. Dit jaarlijkse opleidingsproject bracht ambachtslieden, vakmensen en leerlingen uit 15 landen bijeen om een project uit te voeren en werkmethoden en -technieken uit te wisselen.

Dit jaar namen 40 deelnemers deel aan de restauratie van de houten vloeren op het kasteelterrein in Arcen, nabij Den Haag. Bijna 140 vierkante meter parket werd gelegd in een traditioneel Tapis- of visgraatpatroon, wat gebruikelijk is in Nederland, België en delen van Frankrijk. Het project en de traditionele parketinstallatie gaven beide een intense kijk op de specialiteiten van Nederlands vakmanschap. Elke vakman had de mogelijkheid om zijn eigen technieken en methoden te integreren; aldus werd een harmonieuze, ontspannen sfeer ontwikkeld tussen de 40 deelnemers, die samen dit indrukwekkende project voltooiden.

Workcamp Parquet bood Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG als houtspecialisten en wereldwijde spelers de perfecte gelegenheid om persoonlijk contact te hebben met vakmensen uit verschillende landen. Het bedrijf, dat optrad als zowel partner als sponsor, kon zijn meer dan 50 jaar ervaring op de proef stellen. Op 4 september waren er twee presentaties van Osmo-eindadviseurs en exportassistenten; bovendien werd het assortiment Hardwax-oliën gepresenteerd. Tijdens deze uitwisseling werden veel intrigerende vragen gesteld, die Osmo-adviseurs graag beantwoordden. Door de hands-on ervaring met Osmo-producten werden het gebruiksgemak en de voordelen van de houtafwerkingen al snel duidelijk voor de deelnemers. Bezoekers waren van harte welkom om de live demonstraties van Osmo te bekijken en om de kasteelgronden van Arcen zelf te bekijken. Het hele project was een groot succes.

Meer informatie op : www.osmo.de en www.workcamp-parquet.cz

U bevindt zich hier: Home Nieuws Workcamp Parquet in Nederland – Osmo als partner en sponsor

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin