U bevindt zich hier:Nieuws»YEPP / WOCA organiseerde Open Floor Days in Oostende
vrijdag, 12 oktober 2018 09:08

YEPP / WOCA organiseerde Open Floor Days in Oostende

Zondag 23 september en maandag 24 september was het dan zover …  YEPP en Woodcare  hebben in Oostende, de Koningin der Badsteden,  samen de Open Floor Days georganiseerd !

Hans Declercq YEPP “Samen met de firma Woodcare (o.a hoofdinvoerder Woca, Stauf, enz.)

Na de Open Floor Days in Turnhout in mei en in Gembloux begin september was Oostende aan de beurt.

 

“Om de A-merken (Bauwerk Parkett, COREtec®, Doubly, mFlor, Parador, Parket Freund, WoWood ), die YEPP in portefeuille heeft, beter te promoten, hebben we sinds dit jaar naast Turnhout en Gembloux nu ook een vestiging te Oostende.

Dit zal voor onze gezamelijke klanten een enorm voordeel opleveren aangezien al deze merken worden getoond op deze prachtige locatie.”De firma Woodcare zal de producten in deze bruisende regio promoten en anderzijds kunnen de YEPP klanten uit West- en Oost-Vlaanderen in deze toonzaal terecht voor professioneel advies alsook om onze collecties te kiezen.”

Wat zijn de overwegingen geweest voor YEPP en WOCA om de Open Floor Days 2018 te organiseren in Oostende ?

Hans Declercq YEPP : “De diverse producten die YEPP verdeelt naar de vakwereld toe, zijn intussen uitermate gekend bij veel vaklui en architecten. Wij kunnen echt wel uitpakken met gerenommeerde en best gekende merken.Het nieuwe event “Open Floor Days 2018” vormde een ideale gelegenheid en mooie opportuniteit voor de diverse Vlaamse en Waalse klanten van YEPP evenals de vakman, de installateur, de architect en de interieurarchitect om YEPP beter te leren kennen en vooral de producten die YEPP verdeelt. Voor deze professionals moeten onze showrooms zoals Turnhout en Gembloux dé vitrine worden voor de innovatieve producten die YEPP op de markt verdeelt of die binnenkort op de markt zullen komen.”

Anthony Denoyel WOCA : “Een architect bijvoorbeeld heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken. Toch zijn ze veelgevraagde gasten. Onderzoek in België heeft aangetoond, dat de (interieur)architect echter wel tijd maakt voor een bezoek aan een gespecialiseerde showroom, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte met producten kennismaken en deskundig advies krijgen in no time. Ze kunnen ook op afspraak werken en zo sparen ze tijd uit. Dit is heel belangrijk in een business waar time money is.”

Zijn er speciale producten die u op de Open Floor Days presenteerde aan de vakwereld

Alle producten die YEPP verdeelt zijn gekend voor hun kwaliteit en hun innovativiteit. YEPP probeert altijd mee te zijn met de tijd en als het kan zelfs een stap voor. Op vlak van vernieuwing van ons aanbod hebben we de laatste tijd niet stilgezeten. De merken COREtec® en WoWood zijn er bijgekomen. COREtec® kwam in 2016 in ons gamma en komt nu met een nieuwe uitgebreide collectie COREtec® Naturals en COREtec® Megastones met veel verschillende decoren.

WoWood is ook nieuw op de Belgische markt en kende een goede start met zijn uitgebreide collectie. Het Duitse Parador vierde vorig jaar zijn 40 ste verjaardag en dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan daar Parador heelwat vernieuwing in het reeds uitgebreide productengamma aanbracht. Ook het Zwitserse Bauwerk biedt heelwat mogelijkheden op de Belgische markt. De nichemarkt waarin Bauwerk zich bevindt is heel interessant voor een aantal van onze klanten en voor architecten en voorschrijvers.

mflor heeft een grote staat van dienst in de vinylwereld waar het merk gerust als één van de referenties kan beschouwd worden. Van Moods verwachten we ook veel mooie dingen op de projectmarkt.

Adres WOODCARE /YEPP CONCEPT STORE

I.Z. Plassendale 3

Annemie Brackxstraat 12

8400 Oostende

www.woca.be

 WOCA

Anthony Denoyel – Managing Director Belux Woodcare “WOODCARE werd in september 2006 opgericht en nam het WOCA-exclusiviteitscontract over van Huys Concept NV. Woodcare voorziet de distributie voor Belgische, Luxemburgse en Frankrijk. Door de jaren heen hebben we ons aangepast aan de noden van de klant waardoor het nu mogelijk is een compleet assortiment aan te bieden van A-Z…”

YEPP Algemeen

Al verschillende jaren kiezen we voor betrouwbare en innoverende partners. Dankzij dagelijkse leveringen en aanzienlijke voorraden kunnen we snel en efficiënt onze klanten over heel België beleveren. Bovendien zijn hun producten van topkwaliteit, wat onontbeerlijk is voor de professionele klant die liever geen tijd verliest met het oplossen van problemen. Wij werken onder andere nauw samen met volgende partners: UZIN – PALLMANN – HERMES – PARADOR – WOWOOD – PARKETT FREUND – BAUWERK – COREtec® – M-FLOR – Moods

U bevindt zich hier: Home Nieuws YEPP / WOCA organiseerde Open Floor Days in Oostende

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin