Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Bedrijven per sector»Bevestigingssystemen en regelbare vloerdragers»Deckwise® International BV

Deckwise® International BV

Deckwise® International BV; Fabrikant van onzichtbare bevestigingssystemen en accessoires voor het bouwen van houten terrassen.

Deckwise® International BV is de Europese fabrikant/distributeur van onzichtbare bevestigingssystemen voor houten terrassen geproduceerd in Amerika. In de clip is een gepatenteerde versterkende roestvrije metalen ring gebruikt afgestemd op de professionele bouwers en DIY huiseigenaren.

Deckwise® International BV biedt een complete lijn van producten voor het bouwen van een exotisch hard houten terrassen, composiet of thermohout gemodificeerd terrassen. Deckwise® heeft in het assortiment zelf borende terras schroeven en trim kopkleur schroeven die overeenkomen met de kleur van houten terrassen of andere materialen.

De Deckwise® onzichtbare clip voor houten terrassen is het enige originele terrassen clip systeem geproduceerd met van binnen een spuit gegoten versteviging van roestvrij staal en aan de buitenkant met een zwarte oxide coating tegen anti-corrosie dievoor een verdere versterking van de clip zorgt. De clip wordt wel ook wel gezien als het eerste gepatenteerde spuit gegoten onzichtbare bevestigingssysteem van betonstaal in de markt.

Onze US technici ontwikkelde het onzichtbare bevestigingssysteem om zo een glad en ongeschonden terrasplanken oppervlakte te krijgen vrij van schroeven met een optimale afvoer van water en ander vuil. Aangezien het om een aan de zijde gemonteerde methode is zijn alleen de randen vastgemaakt zodat de planken in de breedte op een natuurlijke manier kunnen krimpen en uitzetten. De onzichtbare bevestigingssystemen zijn in 3 maten verkrijgbaar; een afstandhouder van 2,38mm, een 4mm afstandhouder en voor de grotere planken is er een afstandhouder van 6,35mm.

Daarnaast produceert Deckwise® BV een gepatenteerd roestvrij stalen onzichtbare zijgevel clip systeem voor regen werende houten gevelbekleding toepassingen , waardoor er iedere keer een mooie gladde, verborgen houten zijgevel bekleding instaat.

In de USA is Deckwise® de marktleider binnen de industrie voor het bouwen van houten terrassen. Deckwise® ontwikkelt continue revolutionaire gereedschap of andere accessoires voor de Europese markt zoals de gepatenteerde Hardwood WrenchTM. Het genoemde gereedschap is een gesloten terrassen bouwer systeem met tot wel 500 kilo drukkracht om kromme planken weer recht te krijgen. Met slechts 1 hand is het al mogelijk om planken weer recht op zijn plaats te krijgen en kan men tegelijkertijd met de andere hand de onzichtbare bevestigingssystemen installeren. Met dit apparaat bespaart men tijd en verhoogt het rendement bij het bouwen van terrassen.

Onze bouwers zijn ook zeer te spreken over het gebruik van planken afstandhouders om het gehele installatie proces te stroomlijnen en een gelijke afstand te garanderen tussen iedere plank. De afstandhouders zijn leverbaar in 5 verschillende maten voor verschillende afstanden tussen de planken onderling. De afstandhouders hebben een handige greep waardoor ze eenvoudig en efficient van plank naar plank kunnen bewegen verder garanderen ze een eenvoudige verwijdering uit strakke planken.

Alle Deckwise® International BV producten zijn met trots en met de fijnste materialen in de Verenigde Staten geproduceerd. We geven op al onze producten een gelimiteerde garantie en gewaarborgd van een defect in de materialen.

Aanvullende informatie

  • Telefoonnummer: +31 (0) 33 46 91 037
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « MOSO Bamboo X-treme®