Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Bedrijven per sector»Bevestigingssystemen en regelbare vloerdragers»Buzon Pedestan International

Buzon Pedestan International

Het in 1987 gestichte Buzon Pedestal International kan er zich op beroemen dat het de wereldwijde leider is op het vlak van de productie van regelbare vloerdragers van het type "Verin".
De Buzon vloerdragers, die gemaakt zijn uit recycleerbaar polypropyleen, werden speciaal ontwikkeld om de realisatie van alle types terrassen mogelijk te maken.
De Buzon vloerdragers zijn telkens de ideale oplossing, of het terras nu geplaatst wordt op een chape in beton, een bestaand terras, gravel met afwatering of een plat dak.

De grote specialisatie in talrijke accessoires van Buzon garandeert een gemakkelijke, stabiele en duurzame plaatsing van de vloerbedekking op onder meer betontegels, natuurstenen of keramische tegels of op planken, of tegels in hout of composietmateriaal.
De kennis die het bedrijf opdeed op tal van werven overal ter wereld stelt Buzon in staat haar knowhow te delen met haar partners. Het doet dit op het vlak van opleiding, inlichtingen op maat en technische ondersteuning op de werf.
De diverse productlijnen van Buzon beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van terrasprofessionals, zowel privé als publiek. Ze garanderen een grote weerstand, plaatsingsgemak en de mogelijkheid op een meer 'artistieke' plaatsing.
Tot slot garandeert onze productie zowel in België als in Europa, die gekoppeld wordt aan omvangrijke opslagruimtes, een prima functionerende logistiek en een efficiënt netwerk van verdelers, een constante beschikbaarheid van de producten en snelle levertermijnen.

Aanvullende informatie

  • Telefoonnummer: +32 (0) 4 248 39 83
Meer in deze categorie: « B fix MOSO Bamboo X-treme® »